Na predaj 1 - izbový byt, Rovníková ul., Košice - sídl. Nad Jazerom, v

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj 1 - izbový byt, Rovníková ul., Košice - sídl. Nad Jazerom, v osobnom vlastníctve.
Byt sa nachádza v kompletne rekonštruovanom panelovom bytovom dome s dvoma výťahmi na 8 posch./ 13. Byt je o výmere 42m2. K bytu prislúcha 2 x loggia 7,7m2 + pivnica 1,5m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2008. Má murované jadro so zmenenou dispozíciou, čím sa krásne otvoril a presvetlil celý priestor a odstránili sa dve úzke chodby. Kúpelňa a toaleta su spojené a oddelené posuvnými dvermi s veľkým zrkadlom. Práčka je schovaná v časti kuchynskej linky. Dlažba terracotta je v kúpelni aj v kuchyni. V izbe sú drevené parkety. Čiastočne murovaná kuchynská linka a štýlové doplnky vytvárajú v byte jedinečnú atmosféru. Byt je chránený bezpečnostnými dverami.
Bytový dom je zateplený, boli vymenené stupačky, vlastná kotolňa so špičkovým plynovým kotlom. Solárny systém na ohrev teplej úžitkovej vody znižuje náklady na prevádzku pre obyvateľov. Tento rok bol zrekonštruovaný vchod, nové dlažby, schránky či automatické dvere. Celý vchod a je zabezpečný kamerovým systémom. Vonkajšiu zvončekovú kameru naladíte aj na vašej TV. Kamery sú aj vo vnútri a v 2 nových výťahoch. Vstup je na elektronické kľúče, prípadne otváranie zvončekmi. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre RK.
Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku Ing. Marcelu Jarolímovú na tel. č.: .

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Košice IV