Na predaj 1 -izbový byt, Titogradská ul., Košice - sídl.KVP, v osobnom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj 1 -izbový byt, Titogradská ul., Košice - sídl.KVP, v osobnom vlastníctve.

Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome s výťahom na 4 posch./ 8. Byt je o výmere 35m2. K bytu prislúcha loggia + pivnica.

Byt je v dobrom pôvodnom stave s umakartovým bytovým jadrom, pôvodnou kuchynskou linkou, je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V byte boli menené plastové okná.

V okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť: poliklinika, pošta, škôlky, školy, obchody, služby, MHD, ihriská. Byt je slnečný a teplý. Cena je uvedená bez provízie pre RK. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku Ing. Marcelu Jarolímovú na tel. č.: 0905 442 617.

 

 

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Košice - Sídlisko KVP

PREDANÝ - ZREKONŠTRUOVANÝ ŠTÝLOVO ZARIADENÝ 1,5 IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT
Predaj 82.888,- €
PREDANÝ - ZREKONŠTRUOVANÝ ŠTÝLOVO ZARIADENÝ 1,5 IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT

Hľadáte príjemný a vkusne zariadený byt s výhľadom na lesy a prírodu?Branislav Čuri z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj 1,5 izbový byt pražského typu dispozične...

1-izbový byt 42 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP / Stierova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÝ - ZREKONŠTRUOVANÝ ŠTÝLOVO ZARIADENÝ 1,5 IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT 82.888,- € 1-izbový byt 42 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Stierova
predaj