PREDANÉ EXKLUZÍVNE - 1 izbový byt, Košice -Terasa, Tr. SNP

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Tr. SNP 66
29 m²
7
1
1
čiastočne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
91.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12910x zobrazená v zozname / 6687x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

Hľadáte štartovací byt v Košiciach na Terase? Alebo chcete kúpiť byt na prenájom s dobrou dostupnosťou do centra mesta? Tak táto ponuka je vhodná aj pre Vás.

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj 1 – izbový byt v žiadanej lokalite Košíc – MČ Západ, časť Terasa, ulica Trieda SNP. Nachádza sa v blízkosti OC Galéria a v dostupnej blízkosti Fakultnej nemocnice LP (Nová nemocnica) alebo v blízkosti Lekárskej fakulty.

Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link: https://my.matterport.com/show/?m=ZsvU4kZ5KX6

Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk

Nachádza na 1. poschodí/zo 7-ich, s výťahom. Pod bytom je byt. Nemá loggiu. K bytu patrí aj pivnica na prízemí bytového domu. Na poschodí sú tri byty. Úžitková výmera bytu je 29 m2. Orientácia bytu je na „V“, čiže ak prídete z práce, slnko Vám svietiť už nebude.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Ide o staršiu rekonštrukciu (plastové okná, murované jadro – sprchovací kút, rozvody vody, elektriny (iba v kúpeľni a v kuchynskej časti), podlahy – dlažba, staršia kuchynská linka.

Ak Vám tento stav nevyhovuje, ponúkame Vám návrh prerábky bytu: viď pôdorys bytu – aktuálny stav a navrhovaný stav.

Dispozičné riešenie:



- vstupná chodba,
- WC,
- kúpeľňa so sprchovacím kútom,
- priestranná kuchyňa,
- priestranná izba,
- pivnica

Výhody bytu:



 lokalita (bývanie v žiadanej časti mesta s výbornou občianskou vybavenosťou, rýchla dostupnosť do centra mesta, zástavka MHD a električiek),
 v blízkosti zdravotnej starostlivosti,
 množstvo zelene, Zuzkin park, Katkin park, Aničkin park, detské ihriská,
 nízke mesačné náklady – na 1 osobu: 83,-EUR + elektrina a plyn,
 bez tiarch, je ho možné financovať aj prostredníctvom úveru na bývanie, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám rada pomôžem.

Bytový dom nemá energetický certifikát (plánuje sa zatepľovať). V spoločných priestoroch sú zatiaľ vymenené plastové okná, menené stúpačky.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť (ZŠ, MŠ, gymnázium, Lekárska fakulta, UPJŠ, Fakultná nemocnica LP, OC Galéria, Kaufland, Fresh, Lidl, pošta, banky, detské ihriská, množstvo zelene).

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. Dohoda na cene možná.

Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: kalaninovareality.sk/referencie. Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša licencovaná realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Tr. SNP 66

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 jednoizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

91.500,- €
Cena nehnuteľnosti 83.000,- € 145.000,- €
29 m²
Celková rozloha 27 m² 42 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha29 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-73 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny