Na predaj 2-i byt v Košiciach, Podhradová, Lomnická ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj krásny 2-izbový, exkluzívne rekonštruovaný byt v Košiciach na Podhradovej, Lomnická ulica.
Byt po kompletnej rekonštrukcii (nove rozvody, omietky, obklady...), 54m2 , balkón. orientácia východ-západ. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 3. V roku 2014 bola robená nová strecha a bytovka bola zateplená. Veľmi tiché prostredie, blok nie je pri hlavnej ceste. Bez výťahu, tieto typy bytoviek nemajú výťah. Parkovanie je bezproblémové v akúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu. Krásny výhľad na mesto. Veľmi dobrá občianska vybavenosť - škola, škôlka, detské ihriská, multifunkčné ihrisko, potraviny, kostol... všetko do 3 min. peši z bytu.Cena nehnuteľnosti je 79500,-- Eur. Uvedená cena je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Byty, Košice I