NA PREDAJ 2-IZB. BYT V TN 73 M2, HORNÝ ŠIANEC VHODNÝ AJ NA PODNIKANIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
73 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
134.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

39774x zobrazená v zozname / 4162x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2- izbový byt v TN v centre mesta v Hornom Šianci, v panelovej komplet prerobenej bytovke. Byt je na prízemí s výmerou 73 M2, vhodný pre ľudí, ktorí uprednostňujú bezbariérový vstup. Dispozícia bytu je vhodná aj na rodinné vyžitie, ale aj na podnikateľské účely. Pekná kompletná rekonštrukcia bytu. Priestranná vstupná chodba, ktorá umožňuje z chodby samostatný vstup do obytného bytu a zároveň aj z chodby vstup do priestoru slúžiaceho na podnikanie. Kuchyňa je s jedálenským kútom, obývacej izby (24m2), samostatné wc, s umývadlom a je tu možnosť pridať aj sprchový kút. Spálňa má (18,5m2)+ šatník a kúpeľňa spoločná s wc. V byte boli komplet vymenené všetky IS - voda, elektrika, stúpačky, plyn. Výmena dverí so zárubňami. Kompletné vybavenie kuchyne s elektrospotrebičmi s varnou doskou a s chladničkou. Podlahy- v izbách laminátová, keramika, okná a dvere sú plastové. Centrálne vykurovanie- podlahové je v obývacej izbe. Byt je bez ďalších možných investícii. Občianska vybavenosť TOP! Všetko na pešo. Odporúčam vidieť. Energetický certifikát nebol predložený pre viac informácii ma kontaktujte na t.č , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-47...

Pozícia realitnej ponuky

134.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
73 m²
Rozloha pozemku 54 m² 73 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku73 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-47969 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.