PREDANÉ 2 izbový byt, Pavlovičovo nám. Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Pavlovičovo námestie
49 m²
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1111x zobrazená v zozname / 14073x zobrazená detailne / 222x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ....Ponúkame na predaj 2 izbový byt s balkónom v tehlovom bytovom dome na Pavlovičovom námestie, Prešov. Byt sa nachádza na 3 podlaží / bez výťahu. Výmera bytu je 49m2. Kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2008 a to plastové okná, podlahy, stupačky, elektroinštalácia, stierky, stropy, zárubne, dvere, bezpečnostné dvere...V roku 2017 bola urobená kompletná obnova bytového domu - zateplenie, nová strecha, spoločné priestory, schránky, vstupné dvere...V cene bytu je aj čiastočné zariadenie: kuchynská linka, nová chladnička, sporák, mikrovlnka, v spálni veľkorozmerná skriňa, chodba komplet nábytok vid. foto, obývacia izba - sedacia súprava, kúpeľňa - práčka a nábytok. Bytový dom má napojenie na spoločnú anténu, internet a dostatok parkovacích miest. K bytu prislúcha balkón o výmere 3m2 a pivnica o výmere 4m2. Mesačné nájomne 120eur/2osoby + raz za štvrť rok platba za plyn cca 20eur. Pavlovičovo námestie sa nachádza v blízkosti mesta čo prináša rýchlu a hlavne aj pešiu dostupnosť do centra mesta. V blízkosti nájdete banky, bankomaty, kostol, univerzitu, obchody, školy, škôlky aj súkromné, hotely, reštaurácie, kino, daňový úrad, železnica, čajovňa, fitness,študentské domovy...ale aj rýchle napojenie sa na obchvat smerujúci na D1. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou ....V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prešove na ulici Pavlovičovo námestie

Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Úžitková plocha49 m²
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-304 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.