Na predaj 2-izbový byt len 1km od Bratislavskej časti Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Radi by sme Vám ponúkli príjemný bytík v uzavretom komplexe len 1km od Bratislavskej časti Vajnory.

Ponúkame na predaj pekný a slnečný 2-izbový byt, ktorý sa nachádza v malebnej obci Chorvátsky Grob - časť Čierna Voda.

Byt sa nachádza v uzavretom komplexe, ktorý bol skolaudovaný v roku 2009. Nachádza sa v tehlovom bytovom komplexe na 2/3 poschodí s výťahom. Celková rozloha bytu je 72m2 (balkón ma výmeru 7m2).

Dispozičné členenie bytu je nasledovné: vstupná predsieň, spálňa, kuchyňa, komora, obývačka, jedálenská časť, kúpelňa a WC.
Predsieň je vybavená komodou a skriňou na odkladanie veci. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou značky Decodom a je kompletne vybavená spotrebičmi: plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou a kuchynským dresom. V kuchyni sa nachádza samostatná komora, ktorá je neskutočným plusom pre gazdinku na skladovanie zásob.
Jedálenský stôl, kde budete tráviť spoločné rodinné obedy spája kuchyňu s obývačkou. Obývačka je zariadená gaučom, konferenčným stolíkom a obývačkovou stenou. V spálni sa nachádza manželská posteľ a rohová skriňa s veľkým odkladacím priestorom. Z obývačky a spálne je priamy vstupy na balkón.
Kúpelňa a WC sú samostatné. V kúpelni je umývadlo so skrinkou a vaňou. WC je s malým umývadlom a prietokovým plynovým kotlom.
V celom byte sú plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha vo všetkých obytných miestnostiach a interiérové dvere. Podlaha z dlažby je v predsieni, WC a v kúpelni.

Veľkou výhodou bytu je, že sa nachádza v uzavretom areáli plný zelene, v ktorom sa nachádza detské ihrisko s preliezačkami.
V okolí je dobrá dostupnosť: lekáreň, obchodné centrum Jednota,Tesco, kvetinárstvo,kaviareň, lekári,zverolekár, reštaurácia, škôlka, škola, autobusová zástavka.
Pre priaznivcov športu je pripravené golfové, tenisové ihrisko, cyklistická dráha.

K bytu patrí parkovacie miesto v areáli. Cena parkovacieho miesta je 4.000€.

Cena bytu aj s parkovacím miestom je 117 500€. V cene je zahrnutá provízia pre RK.

V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, PRÁVNY SERVIS A KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Senec

Hľadáme 2i BEZBARIEROVÉ byty v Senci
Kúpa 1,- €
Hľadáme 2i BEZBARIEROVÉ byty v Senci

Hľadáme pre našich konkrétnych klientov 2izbové BEZBARIEROVÉ byty pre vozíčkarov v Senci.VARIANT A2 izbový byt bezbarierový v centre mesta Senec - Lichnerova ul., Turecká ul.so sprchou, najlepšie prerobený...

2-izbový byt 0 m2 Senec
Kúpa 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Hľadáme 2i BEZBARIEROVÉ byty v Senci 1,- € 2-izbový byt 0 m2 Senec kúpa