Na predaj 2 izbový byt ulica Srbská, Košice - Juh, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj 2 izbový tehlový byt na sídl.Juh - Srbská...Byt je o rozlohe 54 m2 v OV bez balkóna , je to prízemní rohový byt .Byt je po kompletnej 6 ročnej rekonštrukcii ( plastové okna, plávajúca podlaha, kuchynská linka na mieru, na chodbe, obývačke a spálni sa nachádzajú vstavané skrine, vchodové dvere sú bezpečnostné.K bytu prináleží aj pivnica. Bytový dom bol zateplený v roku 2015.
V cene bytu je aj zariadenie: kuchynská linka so spotrebičmi, obývačkova stena, nábytok ( okrem TV a práčky v byte môžme nechať všetko zariadenie) .
Pred blokom sa nachádza detské ihrisko, v blízkosti nemocnica, fresh, lidl, pošta, kúpalisko Triton. Veľmi dobrá dostupnosť do centra mesta a hlavné rýchlo...Cena nehnuteľnosti je aj z províziou pre RK
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Košice IV

Na predaj útulný, dispozične zmenený 2i byt -Nad jazerom
Predaj Cena v RK
Na predaj útulný, dispozične zmenený 2i byt -Nad jazerom

PEV-111-1 ODPORÚČAME - Veľmi dobrý pomer Cena vs Lokalita/stav nehnuteľnosti, Ideálny štartovný ako aj investičný byt na ďalší prenájom so skvelým pomerom ceny a nízkych nákladov.Exkluzívne len u nás...

2-izbový byt 40 m2 Košice IV / Čingovská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj útulný, dispozične zmenený 2i byt -Nad jazerom Cena v RK 2-izbový byt 40 m2 Košice IV
Čingovská
predaj