Na predaj 2 izbový byt v Martine

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
predaj - 2-izbový byt
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

56314x zobrazená v zozname / 4908x zobrazená detailne / 285x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 – izbový byt s balkónom v centre mesta Martin. Byt pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, kúpeľne, WC, vstupnej chodby a veľkého balkónu. Byt je po kompletnej rekonštrukcii: plastové okná, nová kuchynská linka, nové plávajúce podlahy, radiátory, nové rozvody elektriky, rozvody vody a odpadu, dobudovaný veľký zasklený balkón. Celková výmera bytu je 59 m2 a predáva sa s kompletným zariadením (postele, sedacia súprava, nábytok, atď.).
Byt má špecifickú polohu s vlastným samostatným vchodom v bytovom dome. Vhodný pre zdravotne znevýhodnených a imobilných občanov. Využitie samostatného vchodu do bytu umožňuje komerčné využitie bytu na kancelárske priestory, sídlo firmy, kadernícky a kozmetický salón, a i. Kúpa bytu okrem iného ponúka možnosť investície do vlastných priestorov na podnikanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905458.., uveďte číslo ponuky ZR-22...

Kontaktujte

Peter Chrašč

0905458.. zobraziť 0905458925

Peter Chrašč VIGI

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Peter Chrašč VIGI

prevádzka: Thurzova 16/2, Martin 036 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2211019 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.