Na predaj 2-izbový byt v obci Nižná, 2x balkón

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj slnečný tehlový 2-izbový byt v obci Nižná nad Oravou, len 4 km od okresného mesta Tvrdošín. Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite Nová Doba. Byt o výmere 50 m2, 2x balkón, s nádherným výhľadom, orientovaný JV. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii: plastové okná, plávajúca podlaha, vstavaná skriňa, oddelené WC, centrálne kúrenie, radiátory, v kúpeľni sa nachádza vaňa. Výhodou je veľké parkovisko priamo pod bytovkou, obrovský trávnatý priestor okolo celej bytovky, priestranná pivnica. Byt je ihneď k dispozícii, vhodný tiež aj ako investícia.
Nová Doba v Nižnej je jedna z najžiadanejších lokalít na Orave, ideálne miesto pre rodiny s deťmi, základná škola sa nachádza len pár minút peši od bytu, veľmi bezpečné miesto. V blízkosti sú banky, obchody, autobusová a železničná stanica, pracovné príležitosti. Nádherné tiché prostredie a veľmi slušný susedia. Priamo v Nižnej sa nachádzajú tenisové kurty, krytá plaváreň, sauna, atď. Neobmedzené možnosti športu, okolie obce je vhodné na letnú pešiu turistiku a v zime slúži lyžiarom neďaleké lyžiarske stredisko SkiCentrum Uhliská.
Pre bližšie informácie volajte na tel.č. ,

Podobné realitné ponuky

Na predaj 2i byt v Tvrdošíne
Predaj 126.000,- €
Na predaj 2i byt v Tvrdošíne

TUreality ponúka na predaj nádherný byt s lodžiou ktorý sa nachádza v skvelej lokalite na Medvedzí s priamym prístupom ku všetkým potrebným zariadeniam. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza škola, škôlka...

2-izbový byt 63 m2 Tvrdošín
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj 2i byt v Tvrdošíne 126.000,- € 2-izbový byt 63 m2 Tvrdošín predaj