NA PREDAJ 2i byt v Galante, Richtárske Pole.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
60 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
142.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

53475x zobrazená v zozname / 3332x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka NA PREDAJ kvalitné bývanie 2i byty za rozumnú cenu. • Byty je možné už teraz si zarezervovať v stave HOLOBYT a dokončiť podľa svojich predstáv alebo ho nechať dostavať do stavu ŠTANDARD za príplatok. • Pri stavbe sa použili kvalitné materiály. Bytový dom bude pozostávať z 3 NP. Je postavený z tehál, bude zateplený, okná budú plastové s izolačným trojsklom. Samozrejmosťou je bezbariérový prístup, výťah SCHINDLER, vonkajšie parkovanie, optické pripojenie každého bytu na internet. • Na predaj sú 2i byty na 1NP s pozemkami, s rozlohou od 80 m2. • Parkovanie je zabezpečené pred budovou v rámci pozemku s dostatočným množstvom parkovacích státí. Je možnosť aj zabezpečiť si vlastné parkovacie miesto za príplatok 5tis€. • Vybavenosť bytu: LCD video vrátnik, centrálna dodávka teplej vody, tepelné čerpadlo napojené na vykurovací systém, vlastné meranie el. energie ZSE, pitnej vody a teplej vody, lícové tehly: RUSTIQUE, farebné prevedenie plastových okien so sieťkami proti hmyzu, predpríprava na alarm, farebná zámková dlažba, protipožiarne vchodové dvere. Za príplatok 9tis.€ je možnosť si nechať namontovať do bytu: plávajúcu podlahu, vybaviť si kompletne kúpeľňu: obkladmi, dlažbou, sanitou, interiérové dvere aj so zárubňami. • Lokalita ponúka vynikajúcu dostupnosť do centra mesta, ale aj na diaľnicu R1 do Bratislavy, Nitry či do Žiliny. V okolí objektu budú komplexne riešená výsadba zelene, ktoré spolu s detským ihriskom budú miestom relaxu. • Ďalšou výhodou bude možnosť nákupu potravín, priamo v obchode, ktorý bude súčasťou bytového domu. TU spomínané benefity vám zabezpečia komfortné bývanie. • Cena N je uvedená bez DPH! V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúce v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvných dokumentácií aj podanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti Vám zabezpečíme aj financovanie HU ako aj poistenie N. • Ak Vás táto ponuka oslovila, pre obhliadky alebo ďalšie informácie neváhajte nás kontaktovať na mail: alebo na infolinke: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Galante

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-48...

Pozícia realitnej ponuky

142.000,- €
Cena nehnuteľnosti 87.000,- € 370.112,- €
60 m²
Rozloha pozemku 50 m² 60 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku60 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48813 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.