Na predaj 3-izbový byt, Čingovská, Nad jazerom, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj moderne zrekonštruovaný 3-izbový byt so 6 m loggiou na začiatku ulice Čingovskej v mestskej časti Košice - Nad jazerom. Byt o úžitkovej výmere 70 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zrekonštruovanom bytovom dome, pod bytom sú pivničné priestory. K bytu patrí pivnica. Bytový dom je zateplený, energetický certifikát triedy "B"

Rekonštrukcia zahŕňa: plastové okná, nové rozvody vody, odpadu a elektriny, vymenené stúpacie rozvody, murované jadro, hladké elastické stierky, znížené sadrokartónové stropy, úsporné LED osvetlenie, obložkové dvere a zárubne 3D vo farbe Antracit, plávajúce podlahy hrúbky 8 mm, nové radiátory, nová sanita. Kvalitná kuchynská linka v tvare písmena L vyrobená na mieru s keramickým drezom a predáva sa vrátane nových spotrebičov zn. WHIRLPOOL: elektrická rúra, plynová varná doska, digestor.

Dispozičné členenie: priestranná chodba, obývačka a kuchyňa sú orientované na západ, 2 izby na východ, samostatná toaleta, kúpeľňa.

Byt je kúpou voľný.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice IV