Na predaj 3-izbový byt Hanojská, Ťahanovce, Košice I.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÉ: Ponúkame na predaj pekný 3-izbový byt s balkónom na ulici Hanojskej na sídlisku Ťahanovce v Košiciach. Byt o celkovej výmere 78 m2 sa nachádza na 12. poschodí z 12, s krásnou panorámou na mesto. Nad bytom je strecha, ktorá bola zrekonštruovaná. Byt je v osobnom vlastníctve. Na jar v roku 2017 sa ide blok kompletne zatepľovat a zrekonštruovať vrátane výmeny výťahov, stúpačiek, plastových okien a dlažby. Energetický certifikát k dispozícii nie je. Byt je v osobnom vlastníctve.

V byte sa nachádza chodba, kúpeľňa, šatník, detská izba s balkónom, spálňa, veľká obývačka, kuchyňa. K bytu prináleží kumbál 3 m2, ktorý je na chodbe a pivnica.

V byte bola vykonaná kompletná rekonštrukcia v máji 2012. Byt bol dispozične upravený. Pri rekonštrukcii boli osadené plastové okná rám Rehau a kovanie winkhaus, zasklenenie balkóna, výmena vchodových dverí za bezpečnostné, elektrické káble v stenách, jadro, sanita, geberit, dlažby na chodbe, v šatníku, v kuchyni, v kúpeľni a na balkóne, omietky so sieťkou a jemne štrkovou fasádou v celom byte od stien až po stropy a balkóna, znížené stropy a podhľady zo sadrokartónu, maľba, obložky a dvere, plávajúcu podlahy v obývačke, spálni a v detskej izbe pod ktorou je ekologická tepelná vložka na bodové nerevnosti a odhlučnenie.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o. JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice I