Na predaj 3-izbový byt Krosnianska, Furča, Košice III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 3-izbový byt s loggiou na Krosnianskej ulici na sídlisku Dargovských hrdinov v Košiciach. Byt o podlahovej výmere 64 m2 sa nachádza na 1. poschodí z ôsmich, pod bytom sú nebytové priestory, ktoré sú zateplené. K bytu patrí pivnica. Bytový dom je zrekonštruovaný, energetický certifikát k dispozícii nie je.

V byte práve prebieha kvalitná a moderná rekonštrukcia: plastové okná, nové rozvody vody, odpadu a elektriny, vymenené stúpacie rozvody, murované jadro, hladké elastické stierky, znížené sadrokartónové stropy, úsporné LED osvetlenie, obložkové dvere a zárubne 3D vo farbe Antracit, plávajúce podlahy hrúbky 8 mm, nové radiátory. V kúpeľni je klasická vaňa a nová sanita. Toaleta je oddelená. Kvalitná kuchynská linka je vyrobená na mieru s keramickým drezom a predáva sa vrátane nových spotrebičov zn. WHIRLPOOL: elektrická rúra, plynová varná doska, digestor. Oceľové vchodové dvere.

Fotografie sú použité z identického zrekonštruovaného bytu.

Predpokladaný termín dokončenia rekonštrukcie: začiatok apríla 2017. Byt je kúpou voľný.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice III