Na predaj 3 - izbový byt, Krosnianska ul., Košice - Furča, v osobnom v

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj 3 - izbový byt, Krosnianska ul., Košice - Furča, v osobnom vlastníctve.
Byt sa nachádza v kompletne zrekonštruovanom zateplenom panelovom bytovom dome s energetickým certifikátom. Bytový dom má nový výťah, schodisko, stupačky, bezpečnostné vchodové dvere. Byt sa nachádza na 7 posch. / 8. Rozloha bytu je 68m2. Orientácia bytu V/Z. K bytu prislúcha zasklenná a zateplená loggia orientovaná na západ + pivnica. Byt má zmenenú dispozíciu, murované jadro, plastové okná, plávajúce podlahy, keramickú dlažbu, nové radiátory, zánovnú kuchynskú linku, sprchový kút, WC je samostatné. Byt prešiel touto zmenou pred cca. 8 rokmi. Byt je slnečný s krásnym výhľadom na mesto. V blízkom okolí je výborná kompletná občianska vybavenosť - zastávky MHD, základná škola, materská škola, poliklinika, kostol, pošta, nákupné centrum, lesopark, bezproblémové parkovanie.
Cena nehnuteľnosti je 90000,-- Eur. Uvedená cena je s províziou pre RK. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku Ing. Marcelu Jarolímovú na tel. č.: .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice III