Na predaj 3-izbový byt Obrody, Terasa, Košice II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÉ DO 28.02.2017: Ponúkame na predaj veľmi pekný a teplý 3-izbový byt na ulici Obrody v mestskej časti Košice - Západ. Byt o výmere 68 m2 sa nachádza na 1. poschodí, pod bytom je byt. Byt je orientovaný na 3 svetové strany: J/Z/S. Bytový dom je zateplený, je plánovaná rekonštrukcia výťahu a schodísk. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

V byte bola vykonaná kompletná a kvalitná rekonštrukcia: zmenená dispozícia jadra, nové rozvody elektriny, plastové rozvody vody, plynu a odpadu, nové priečky, stierky, plastové okná, plávajúce podlahy, interiérové dvere a zárubne, dlažba, bezpečnostné dvere ADLO, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra a plynová varná doska Electrolux, digestor, umývačka riadu Bosh), šatník, samostatná toaleta s umývadlom, priestranná kúpeľňa s oknom.

K bytu patrí kumbál na chodbe. Približné náklady na bývanie 150,- eur. Byt nemá balkón ani loggiu.

Byt je kúpou voľný.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice II