Na predaj 3-izbový byt Ovručská, Furča, Košice III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IBA U NÁS: Ponúkame na predaj 3-izbový byt s balkónom na ulici Ovručskej v mestskej časti Košice - Dargovských hrdinov. Byt o úžitkovej výmere 66 m2 sa nachádza na 7. poschodí z 8. Bytový dom je zateplený, energetický certifikát triedy "C". K bytu patrí pivnica.

V byte bola vykonaná rekonštrukcia približne pred 8 rokmi: plastové okná, bezpečnostné dvere Adlo, plávajúce podlahy, dlažba, interiérové dvere, murované jadro, kuchynská linka, balkón zateplený + vonkajšie reloty, vymenené stúpacie rozvody vody a odpadu, nové elektrické rozvody v kúpeľni a kuchyni. Priestranná predsieň, samostatná toaleta, nepriechodné izby.

Byt je orientovaný na východ (kuchyňa) a západ (izby). Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. Veľmi dobrá občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, poliklinika, pošta, potraviny, atď. Bytový dom sa nachádza blízko lesa.

Mesačné náklady na bývanie: približne 150 eur na 3 osoby + elektrina.

Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice III