Na predaj 3 izbový byt s garážou, Martin-Sever

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
3
predaj - 3-izbový byt
147.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41492x zobrazená v zozname / 3719x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 3 - izbový byt s balkónom a garážou v Martine, sídlisko Sever. Nachádza sa na 4. poschodí , výmera bytu je 72,8 m2. Pozostáva z kuchyne, obývačky, detskej izby, spálne, kúpeľne, WC, špajze, vstupnej chodby, šatníka a balkónu. Spolu s bytom sa predáva aj garáž, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Kuchyňa a obývačka sú orientované na západ s pekným výhľadom na Martinské hole a celú Malú Fatru. Bytový dom je zateplený, pred domom je veľké parkovisko. Málo vlastníkov vo vchode a výborná lokalita poskytuje obyvateľom komfortné bývanie. Na sídlisku je vybudovaná kompletná občianska vybavenosť vrátane základných škôl, škôlky, zdravotné stredisko, lekárne, blízke nákupné centrum.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 27 trojizbových bytov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905458.., uveďte číslo ponuky ZR-23...

Kontaktujte

Peter Chrašč

0905458.. zobraziť 0905458925

Peter Chrašč VIGI

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Peter Chrašč VIGI

prevádzka: Thurzova 16/2, Martin 036 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Počet izieb3
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2303012 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny