Na predaj 3 izbový byt s lodžiou, Nešporova ul., Košice - Západ, Košic

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v osobnom vlastníctve na sídl. Terasa, Košice II. Byt má úžitkovú plochu 67 m2, nachádza sa na 1. poschodí zatepleného bytového domu, orientácia bytu je východ, západ, pod bytom je byt. Byt je čiastočne zrekonštruovaný, má murované jadro, zväčšenú kuchyňu, nové stúpačky, plastové okná, plávajúce podlahy, vymenené interiérové dvere, nové bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere a čiastočnú zmenu dispozície. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, je zateplený vrátane strechy, má nový výťah, zrekonštr. sú aj vnútorné priestory, nový elektrický vrátnik.
V kuchyni je novšia kuchynská linka vyrobená na mieru, v kúpeľni je sprchový kút. Mesačné náklady štvorčlennej rodiny sú
195 eur vrátane SIPO. Cena bytu je 90.990,-eur. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím Ing. Koscelanského na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice II