Na predaj 3-izbový byt, Trieda SNP, Terasa, Košice II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 3-izbový byt s dvoma loggiami na Triede SNP v mestskej časti Košice - Západ. Byt o celkovej výmere 81 m2 sa nachádza na 8. poschodí z 9-ich v rekonštruovanom bytovom dome s dvoma výťahmi. Úžitková plocha bytu 74 m2. V byte bola vykonaná kompletná rekonštrukcia: plastové okná, podlahy, klimatizácia, inteligentné osvetlenie, pripojenie optika, telekom, satelit. Orientácia bytu na západ. K bytu patrí pivnica na prízemí. Energetický certifikát k dispozícii nie je. Byt je kúpou voľný.

Bezproblémové parkovanie, výborná lokalita, v blízkosti zastávky MHD, Lidl, Billa, Fresh, Galéria, Pošta, reštaurácie, minigolf, Steel Arena, detské ihriská, školy, škôlky, Mestský a miestny úrad, 10 -15 min pešo centrum mesta.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si, prosím, ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o.. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Košice II