PREDANÉ EXKLUZÍVNE - 3 izbový byt v Košiciach - Furča, ul. Postupimská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Postupimská
66 m²
8
3
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
145.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6840x zobrazená v zozname / 8035x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v osobnom vlastníctve, ulica POSTUPIMSKÁ, Košice - Dargovských hrdinov (Furča). Nachádza sa na ideálnom 3. poschodí z 8, s výťahom. Úžitková výmera bytu je 66 m2 + loggia. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia bytu je na dve svetové strany - „V“/“Z“ – kuchyňa s obývačkou na „Z“ a 2 izby na „V“.
Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – skopirujte si link: https://my.matterport.com/show/?m=NBV3UaTzscY
Video – skopírujte si link: https://youtu.be/EVC5bloZbCw

Pre viacej fotiek navštívte našu stránku: kalaninovareality.sk

Byt je po staršej rekonštrukcii (plastové okná, murované jadro so sprchovacím kútom, kuchynská linka, v kuchyni drevená podlaha, v kúpeľni a na chodbe dlažba, medené elektrické rozvody v jadre a v kuchyni, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, v spálni laminátová podlaha, zasklená loggia.
Nachádza sa v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome s výťahom a v blízkosti plnej občianskej vybavenosti. Na poschodí sú iba 2 byty.

Dispozičné riešenie bytu:


- vstupná chodba,
- samostatná priestranná kuchyňa,
- 3 nepriechodné izby, jedna s loggiou,
- kúpeľňa so sprchovacím kútom,
- samostatné WC,
- pivnica

Výhody bytu:


 lokalita (bývanie na začiatku Furče s výbornou občianskou vybavenosťou),
 osobné vlastníctvo, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem.
 bez tiarch, kúpou voľný,
 zasklená priestranná loggia

Bytový dom má energetický certifikát B. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (ZŠ, MŠ, obchodné centrum, potraviny Billa, detské ihriská, množstvo zelene).
V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. V prípade vážneho záujmu dohoda na cene možná.
Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: kalaninovareality.sk/referencie. Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Ing. Renáta Kalaninová, RSc., Vaša certifikovaná realitná maklérka s dlhoročnou bankovou praxou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov na ulici Postupimská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Postupimská v Košiciach - Dargovských Hrdinov v cene 145.000,- € je o 5.329 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 10 trojizbových bytov v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 110.000,- € 205.000,- €
66 m²
Celková rozloha 64.5 m² 77 m²
66 m²
Úžitková plocha 64.5 m² 91 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Poschodie3
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-43 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.