PREDANÉ Na predaj 3 izbový PRAŽSKÝ byt 71 m2 + loggia, Dvorkinova,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Ulica.: Dvorkinova
71 m²
8
1
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
125.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

75066x zobrazená v zozname / 3817x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

Realitná kancelária Visual real, s.r.o. Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj BEZBARIEROVY 3 izbový byt o výmere 71 m2 + 6 m2 loggia na ulici Dvorkinova, Košice III. - Dargovských hrdinov.

Dohoda na cene možná.



Ak hľadáte priestranný byt  s dostatkom úložného priestoru, tak je potom táto ponuka práve pre vás!

DISPOZICIA: vstupná chodba, obývacia izba s loggiou, kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa a WC. Priestrannú chodbu je možné využiť na zväčšenie kúpeľne a mať tak aj vaňu aj sprchovací kút. Na chodbe je priestor na vstavanú skriňu a ešte dostatočný priestor na vybudovanie šatníku. K bytu poslúcha kumbál pred bytom a pivnica na prízemí. K pivnici sa dostanete priamo výťahom.

TECHNICKE PARAMETRE: Byt sa nachádza na 1. poschodí v zateplenom 8 poschodovom bytovom dome.

Orientácia: Slnečný byt. Kuchyňa a obývacia izba sú orientované na západ, kde vám slnko vám bude prijemne svietiť až do večera. Izby sú orientované na východ.

REKONŠTRUKCIA: V byte sú bezpečnostné dvere značky HISEC a plastové okná. V oboch izbách a v obývacej izbe sú plávajúce podlahy.

VYBAVENIE: V cene ostáva zariadenie a to: kuchynská linka; z detskej izby môže zostať posteľ a skrine; obývacej izbe zostáva gauč, stolík a obývacie stena.

Viac fotografií a vizualizácií nájdete na našej stránke:
visualreal.sk/na-predaj-3-izbovy-prazsky-byt-71-m2-loggia-dvorkinova-furca-743252

VIDEOOBHLIADKA:


youtu.be/kNJWxa56zY0

BYTOVÝ DOM je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá zahŕňa zateplenie bytového domu, zateplenie bytov zo spodu od pivníc, zateplenie strechy, výmenu rozvodov a nový výťah.

Spraávu bytového domu zabezpečuje Probyt plus s.r.o. Mesačne náklady pre 2 osoby sú 185 eur + elektrina a plyn.

LOKALITA: len 8 minút autom od centra mesta Košíc. Výborné napojenie na obchvat Košíc a dopravné spojenie s prímestskou autobusovou dopravou. Prednosťou lokality je lesopark FURČA , promenádny chodník je vyžívaný pre športové aktivity, dlhý približne 3,5 km. Občianska a technická vybavenosť: Predajňa potravinárskeho tovaru(Lidl, Fresh...), Pohostinské odbytové stredisko, Predajňa nepotravinárskeho tovaru, Predajňa pohonných látok, Zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, Predajňa súčiastok a príslušenstva pre motorové vozidlá, Komerčná banka, Bankomat, Telocvičňa, Pošta, Verejný vodovod, Verejná kanalizácia, Kanalizačná sieť pripojená na ČOV, Rozvodná sieť plynu, Lekárne a výdajne liekov, Samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých, Samostatné ambulancie praktického lekára pre deti a dorast, Samostatné ambulancie praktického lekára stomatológa, Samostatné ambulancie praktického lekára gynekológa, Komunálny odpad, Využívaný komunálny odpad, Zneškodňovaný komunálny odpad

Cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie, vypracovania ZBZ, kúpnych zmlúv a poplatkov súvisiacich s predajom nehnuteľnosti. Kompletné právne poradenstvo v cene. Pomôžeme vám s financovaním vašej novej nehnuteľnosti.

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať.

Váš realitný maklér:


Ing. Martin Seman
t.č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov na ulici Dvorkinova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Dvorkinova v Košiciach - Dargovských Hrdinov v cene 125.000,- € je o 34.395 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Dargovských Hrdinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 10 trojizbových bytov v Košiciach - Dargovských Hrdinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MS...

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 110.000,- € 205.000,- €
77 m²
Celková rozloha 64.5 m² 77 m²
71 m²
Úžitková plocha 64.5 m² 91 m²

Kontaktujte

Ing. Martin Seman

Ing. Martin Seman

hovorím po slovensky Ich spreche deutsch mluvim česky I speak english
+421948.. zobraziť +421 948 863 836

Visual real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Visual real, s.r.o.

Hlavná 6, kancelária č. 116, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MS-173 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny