PREDANÉ EXKLUZÍVNE: 3-izbový tehlový byt, Košice - CENTRUM, Štúrova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Štúrova
91.23 m²
3
zvýšené prízemie
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

95517x zobrazená v zozname / 7922x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame Vám na predaj 3 izbový tehlový byt v osobnom vlastníctve v Košiciach – Staré Mesto, ulica Štúrova.
Je určený pre klienta mestského typu, ktorý preferuje blízkosť do centra mesta, ale je aj investičnou príležitosťou na budúci prenájom v centre mesta.
Vzhľadom k tomu, že sa nachádza na vyvýšenom prízemí, je vhodnou príležitosťou aj na podnikanie (napr. pre advokáta, notára, či exekútora (v neďalekom vchode sa takýto typ kancelárie už nachádza), ale aj napr. pre súkromnú ambulanciu, kozmetiku....

Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link: https://my.matterport.com/show/?m=8tNx8xjXDJM

Video – link: https://youtu.be/PWbs03T_dTQ


Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Nachádza sa na vyvýšenom prízemí tehlového bytového domu. Úžitková plocha bytu je 91,23 m2 + loggia (resp. malá terasa) do dvora. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 3,70 m2 v suteréne bytového domu. Na poschodí sú iba dva byty. Orientácia bytu je „J/S/V“ (Dve izby sú na „J“ - ulica Štúrova, obývacia izba je na „S - východ na loggiu“ a na „V“, kuchyňa je na „V a „S“. Ide o teplý byt s hrubým múrmi a vysokými stropmi. Je čiastočne prerobený, inak je v pôvodnom stave. V byte sú pôvodné drevené dvojité okná, ktoré sa dajú zrepasovať. Vo všetkých izbách sú zachovalé drevené parkety. V kuchyni a v kúpeľni dlažba. Priestranná murovaná kúpeľňa s oknom do dvora – s vaňou a sprchovacím kútom. Pokiaľ ide o teplo a vodu, tie sú ako v ostatných bytoch prostredníctvom správcovskej spoločnosti. Navyše je v kúpeľni je aj plynový prietokový ohrievač, čiže nie ste závislí na teplú vodu, ak je výpadok v meste. Interiérové dvere sú pôvodné drevené. Zaujímavosťou tohto bytu sú vysoké dvojkrídlové dvere do jednej z izieb, ale aj vchodové dvere, ktoré dýchajú históriou.

Súčasné dispozičné riešenie bytu:



- vstupná predsieň,
- samostatné WC s oknom do dvora,
- výstup na loggiu, na ktorú je aj výstup z obývačky,
- priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou (na mieru robená kuchynská linka), (v minulosti kuchyňa bola rozdelená na hobby miestnosť a na kuchyňu – viď pôvodný pôdorys bytu)
- praktická komora pri kuchyni (s oknom),
- obývačka s výstupom na loggiu,
- dve izby,
- kúpeľňa s oknom,
- pivnica
Súčasný pôdorys a pôvodný pôdorys bytu nájdete medzi fotkami.
Bytový dom je z roku 1930 a je zaradený medzi národné kultúrne pamiatky, nie je zrekonštruovaný. Nachádza sa tam 10 bytov. Ak vchádzate do bytového domu, osloví Vás pri schodisku pôvodný mramorový sokel, ktorý taktiež dýcha históriou. Vzadu za bytovým domom sa nachádza spoločný dvor. Bytový dom nemá energetický certifikát.

Výhody bytu:



 lokalita (Staré Mesto, rýchla dostupnosť do centra mesta, zástavka MHD a električiek). V okolí je kompletná občianska vybavenosť – banky, poisťovne, kaviarne, obchody, reštaurácie,
 tehlový bytový dom s dvorom,
 v osobnom vlastníctve, bez tiarch, je ho možné financovať aj prostredníctvom úveru na bývanie, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám rada pomôžem.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Dohoda na cene možná. Ponúknite.

Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Štúrova

Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 trojizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Podrobné informácie

Celková rozloha91.23 m²
Úžitková plocha91.23 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Plynáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-74 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.