Na predaj 3 izbový zateplený holodom v obci Ďurďošík

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNA CENOVÁ PONUKA.
UVEDENÁ CENA JE CENOU HOLODOMU VČÍTANE POZEMKU.
Na predaj výstavba montovaného a zatepleného 3 izbového holodomu so zastavanou plochou 88 m2 a úžitkovou plochou 70 m2 . Vnútorné proporcie domu možno veľmi ľahko prispôsobiť požiadavkám zákazníka.
Dom umožňujúci pohodlné bývanie pre 2 osoby sa ponúka vo výnimočnej cene 64999 EUR včítane pozemku, nižsej, než by v súčasnosti stál v Košiciach 2 izbový rekonštruovaný byt v lepšej lokalite.
Montovaný dom je typu bungalov v nízkoenergetickom štandarde. Dom je v uvedenej cene realizovaný z kvalitných materiálov ako uzavretá zastrešená a zateplená stavba. To znamená: nosné obvodové časti domu, priečky, zateplenie obvodových stien a priečok, strecha, zateplenie stropu, plastové okná a dvere. Kvalita stavby je garantovaná aj tým, že všetky stavebné moduly sú profesionálne vyrobené vo výrobnom závode a na stavbe sa už len montujú. V cene nie je realizácia interiéru, základová doska, terénne úpravy, oplotenie pozemku a ďalšie externé súvisiace práce... S dokončovacími externými a ineriérovými prácami Vám v prípade záujmu vieme pomôcť.
Rozsah dodávky montovaného dmu v sebe zahŕňa = v uvedenej cene je zahrnutá dodávka a montáž týchto položiek:
Obvodová stena - hranolová konštrukcia hrúbka hranolov 170 mm
OSB doska z exteriérovej strany hrúbka 15 mm
Vnútorné priečky - priehradová konštrukcia hrúbka 100 mm
Vodorovný strop - masívne povalové trámy + OSB doska z hornej strany
Krov - nepohľadové krokvy väzníky,klieštiny vrátane lát a kontralát + fólia
Minerálna izolácia obvodových stien hrúbka 160 mm + fólie
Minerálna izolácia vnútorných priečok hrúbka 100 mm + fólie
Minerálna izolácia stropu hrúbka 250 mm + fólie
Strešná krytina - plechová
Výrobná dokumentácia
Plastové okná a dvere
V prípade záujmu je možné pripraviť ponuku aj na väčší alebo menší dom a tiež, pokiaľ už máte pozemok, je možné pripraviť ponuku na samotnú stavbu domu.
Nehnuteľnosť bude situovaná na krásnom rovinatom stavebnom pozemku v novej zástavbe obce Ďurďošík, o výmere 480 m2. Pozemok o rozmeroch 32x15 metrov sa nachádza približne 150 m od hlavného ťahu, je ohradený. Výmeru a šírku pozemku je možné ľubovoľne upraviť podľa požiadaviek klienta. Pred pozemkom je spevnená komunikácia s pripojením na hlavnú cestu. Na pozemku sa nachádza cca 25 ovocných stromov a 2 miestnosti na náradie. Na hranici pozemku voda a elektrina, odpad je riešený napojením na tlakovú kanalizáciu alebo vlastnou žumpou, vo výmere pozemku je spolupodiel na prístupovej ceste. Lokalita s vynikajúcou dostupnosťou je vzdialená od Košíc 15 km, nachádza sa v príjemnom prostredí rekreačného charakteru.
Uvedená cena je včítane provízie pre RK. V cene je kompletná výstavba domu na kľúč včítane základovej dosky.
Konkrétne sa v cene domu sa nachádza:
- Pásové základy do nezámrznej hĺbky. Vrchné základy dvihnuté cca 30 cm od zeme. Zasýpanie vrchných základov, zhutnenie. Základová doska hrúbka 10 cm + armatúra.
- Izolácia proti vlhkosti. Murivo a priečky ( Ytong, Porfix, Cispork ). Veniec železobetón 25 cm. Okna 7 komorové dvoj sklo + parapety.
- Krov je drevený, paropriepustná fólia, krytina ( Bramack, Benders, Mediterran ) dažďové zvody upravené vo farbe krytiny.
- Strop je Sadrokartón zateplený minerálnou vlnou hrúbky 20 cm. Paronepriepustná fólia. Na steny sa používa lepidlo, sklo textilná sieťka a štuková omietka konečna úprava je vápnom alebo primalexom. Podlaha je tepla montovaná.(izolácia proti vlhkosti, Styrodur, plávajúca podlaha v kúpeľni dlažba) Kúpeľňa: pokladka dlažby, obkladu, montáž sanity, uvedenie do prevádzky, Taktiež je kompletný rozvod elektriny, vody (tepla a studena), kanalizácie, kúrenie. V obývačke je komín, takže tam môže byť krb, alebo krbová piecka.
- Zateplenie polystyrén, alebo minerálna vlna hrúbky 10 cm. Farebná fasádna omietka. Štaplon a soklík.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie