Na predaj 4 izbový byt, Košice - Kuzmányho sídlisko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj 4 izbový byt, Košice Staré mesto, Kuzmányho sídlisko.
Byt je v OV s rozlohou 80m2 + pivnica. Nachádza sa na 1/7 poschodí v zateplenom panelovom dome v blízkosti centra. Je po kompletnej rekonštrukcii: bezpečnostné vchodové dvere, murované jadro, rozvody, radiátory, dvere, plávajúce podlahy, plastové okná, zasklená lodžia. Priestranná kuchyňa s linkou na mieru, kúpeľňa s rohovou vaňou. Orientácia východ-západ. Jedna z najlukratívnejších lokalít, príjemné prostredie, slušný vchod a susedia, v tesnej blízkosti centra, kompletná infraštruktúra. Byt je kúpu voľný.
Uvedená cena je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo .

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice I