Na predaj 4-izbový byt v OV, Budapeštianska, Ťahanovce, Košice I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÉ do 31.10.2017: Ponúkame na predaj dvojgeneračný 4-izbový byt v osobnom vlastníctve na Budapeštianskej ulici na sídlisku Ťahanovce v Košiciach. Byt o celkovej výmere 90 m2 sa nachádza na 5. poschodí z ôsmich. Byt má 2 balkóny a pivnicu. V byte bola vykonaná čiastočná rekonštrukcia: plastové okná, zánovná kuchynská linka, vstavané skrine, plávajúce podlahy v 3 izbách. Jadro je pôvodné. Byt je orientovaný na juhovýchod a severozápad s výhľadom. Energetický certifikát bytového domu nie je.

Dispozičné riešenie: priestranná chodba, obývacia izba priechodná, 3 izby sú nepriechodné, kuchyňa, samostatná toaleta, kúpeľňa, ďalšia toaleta s umývadlom.

Byt je kúpou voľný.

Občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, obchodné centrum, pošta, banky, poliklinika, kultúrne stredisko, atď.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o. JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice I