Na predaj 4-izbový tehlový byt Košice - CENTRUM, ulica Štefánikova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Štefánikova
104.27 m²
2
1
4
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
219.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

63860x zobrazená v zozname / 4677x zobrazená detailne / 323x zobrazená detailne tento mesiac

Chcete bývať v centre mesta, na skok od pešej zóny s kaviarničkami a pritom mať aj súkromie? Chcete mať aj dvor, kde si viete napr. zasadiť kvety, či zeleninu alebo len tak posedieť? Exkluzívne máme pre Vás v PONUKE NA PREDAJ veľký 4 izbový tehlový byt v Košiciach – Staré mesto, ulica Štefánikova.

Nutná HOTOVOSŤ– vlastné finančné prostriedky. V prípade úveru na kúpu tohto bytu, s ktorým Vám, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax aj rada pomôžem, je potrebné založiť INÚ nehnuteľnosť.

Tento slnečný byt s pavlačou, v srdci mesta, je určený pre klienta mestského typu, ktorý preferuje absolútnu blízkosť do centra mesta.
Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – skopírujte si link: https://my.matterport.com/show/?m=uDFthQzA5YY
Video – skopírujte si link: https://www.youtube.com/watch?v=kG4m--Y3v3o
Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Medzi fotkami nájdete aj pôdorys bytu. Zároveň pripájame aj navrhovaný pôdorys bytu 1 a 2 - v prípade zmeny dispozície.
Bytový dom, v ktorom sa daný byt nachádza, je zo začiatku 20. storočia a patrí medzi kultúrne pamiatky. Nie je zrekonštruovaný. Pýši sa však starým, repasovaným schodiskom a dlažbou, ktoré dýchajú históriou. Nachádza sa tam iba 5 bytov. Vzadu za bytovým domom je spoločný dvor. Energetický certifikát nie je.
Byt sa nachádza sa na 1. poschodí tehlového bytového domu (ak rátame schodisko, tak na 2. nadzemnom podlaží), bez výťahu. Úžitková plocha bytu je 104,27 m2 + pavlač do dvora. Byt nemá pivnicu. Jeho orientácia je na „Z“ do dvora, iba jedna izba je orientovaná na cestu - na „V“ (s výhľadom na Kunsthalle). Ide o teplý byt s hrubým múrmi a vysokými stropmi. Aj napriek tomu, že bytový dom je tehlový, bola urobená protihluková izolácia od ulice Štefánikova aj od suseda. Byt bol zrekonštruovaný cca pred 10-imi rokmi. Predmetom rekonštrukcie boli menené rozvody vody, plynu a čiastočne elektriny, okná za drevené eurookná + žalúzie, v obývačke a v dvoch izbách sú pôvodné, zachovalé a repasované parkety, v ostatných izbách je laminátová podlaha. V kúpeľni a vo WC dlažba. Byt má vlastné plynové kúrenie (s kotlom ešte v záruke) a ohrev vody. Interiérové dvere sú pôvodné drevené - repasované. Zaujímavosťou tohto bytu sú vysoké dvojkrídlové drevené dvere s vitrážou do obývačky a funkčná kachľová pec. Menená bola aj kuchynská linka – spotrebiče (varná plynová doska + elektrická rúra, umývačka riadu, voľne stojaca chladnička s mrazničkou).
Načrtá sa tu aj možnosť zmeny dispozície a využitia m2 ako aj možnosť zníženia stropov (necelé 4 m) na úložné priestory.

Súčasné dispozičné riešenie bytu:


- vstupná chodba,
- samostatné WC,
- veľká priechodová kúpeľňa s vaňou a so sprchovacím kútom, s plynovým kotlom (ktorý je ešte v záruke),
- kuchyňa s jedálenskou časťou,
- špajza (3,05 m2),
- spálňa,
- obývačka (25,49 m2),
- prechodová izba s kachľovou pecou,
- detská izba s galériou
Súčasný pôdorys a navrhovaný pôdorys bytu 1 a 2 nájdete medzi fotkami.

Výhody bytu:


- lokalita – Staré Mesto, lukratívna poloha pri Mestskom parku a Kunsthale, rýchla dostupnosť do centra mesta, peši alebo na bicykli, čo oceníte hlavne pri dopravných zápchach v Košiciach, v okolí je kompletná občianska vybavenosť – školy, MŠ, banky, poisťovne, kaviarne, reštaurácie, hotely, obchody, OD Urban,
- tehlový bytový dom s hrubými múrmi, vysokými stropmi a so spoločným dvorom,
- vlastné kúrenie a ohrev vody (odstávka teplej vody v meste sa Vás týkať určite nebude)

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

V prípade vážneho záujmu, DOHODA NA CENE MOŽNÁ.


Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Štefánikova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Štefánikova v Košiciach - Staré Mesto v cene 219.900,- € je o 4.381 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

219.900,- €
Cena nehnuteľnosti 170.000,- € 430.000,- €
104.27 m²
Celková rozloha 80.5 m² 104.27 m²
104.27 m²
Úžitková plocha 80.5 m² 104.27 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha104.27 m²
Úžitková plocha104.27 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoiné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Krbáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-91 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny