Na predaj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2- izbový byt v Rači na ulici Pri Šajbách.
Orientácia bytu je na východ, byt je veľmi svetlý a teplý.
Vstup je cez vstupnú predsieň z nej je vstup do dvoch bytov.
Byt sa nachádza na 1 vyvýšenom podlaží zo. Priestor pod bytom je vykurovaný, nízke náklady na energie. Nízke sú aj celkové náklady na bývanie, cca 100 eur na mesiac.
Vstup do bytu je cez predsieň v ktorej je situovaná kuchynská link. Zo vstupnej haly vedú dvere do všetkých ostatných miestností v byte. Prvá miestnosť – veľká obývačka, kompletne zariadená, presvetlená, druhá miestnosť – menšia, vytvorená z pôvodnej kuchyne s loggiou (vhodná napr. na spálňu pre mladý pár, alebo na krásnu detskú izbu). V hale je vstup do kúpelne a toalety. WC je oddelené, v kúpelni je vaňa a umývadlo, pračka na 8 kg prádla.
V okolí je plná občianska vybavenosť, blízko zastávky MHD. Parkovanie v okolí domu je verejné a bezproblémové. K bytu prislúcha latková pivnica a murovaná priestranná kočikáreň, ktorá je pre 4 byty.
kompletne zariadený so všetkými spotrebičmi (kombi sporák, práčka, kombi chladnička), v prípade záujmu je možné byt aj úplne vyprázdniť a predať bez zariadenia a vybavenia. Zavedená káblová televízia - UPC a internet – orange. Na byte nie sú žiadne ťarchy!! V okolí – škôlka pri dome, večierka, lekáreň, potraviny,pošta, kaderníctvo, kozmetika, nákupné centrum Vajnoria, vysoká škola Akadémia Policajného zboru,výborné napojenie na diaľnicu.

Cena 80 000 EUR/celkom

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Rača