NA PREDAJ 5-izb. apartmán, 142 m2, Huelva, Costa de la Luz, Španielsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte dokonalé miesto pre Vašu dovolenku, a to počas celého roka? Máte radi more, slnko a pláž a chceli by ste si ich užívať kedykoľvek na to máte chuť a byť zároveň v pohodlí Vášho vlastného domova? Alebo chcete investovať Vaše peniaze do nehnuteľnosti na krásnom mieste tak, aby sa Vaša investícia v krátkej dobe zhodnotila? Ak áno, máme pre Vás výborné riešenie.

Cassovia Realitas Vám exkluzívne ponúka letné sídlo v podobe veľkého a slnečného 5-izbového apartmánu v meste Huelva, pri pobreží španielskeho Costa de la Luz, vzdialeného od španielskeho mesta Sevilla, či portugalského mesta Faro, kde sa nachádzajú medzinárodné letiská, zhruba hodinu cesty autom.

Západné pobrežie Andalúzie Costa de la Luz obmývané Atlantickým oceánom má prezývku "pobrežia svetla" pre viac ako 3000 hodín slnečného svitu ročne. Konajú sa tu mnohé festivaly plné býkov, koní, piesní a vína. Sú tu veterné podmienky ideálne pre mnohé vodné športy. Pláže sú priestranné s mnohými pieskovými dunami a borovicovým porastom v okolí. K exkluzívnym zážitkom patrí tiež sledovanie Afrického pobrežia cez Gibraltársky prieliv. Costa de la Luz ponúka nielen skvelé pláže, ale i jednu z najširších ponúk vodných športov a atrakcií a dovolenku plnú plachtenia, potápania, windurfingu, surfovania, rybárčenia, jazdy na kajaku či vodnom bicykli a ďalších atrakcií. Jednou z najznámejších a najobľúbenejších pláží Costa de la Luz je pláž La Barrosa v Chiclana de la Frontera, ktorá je okrem iného preslávená veľkým golfovým ihriskom. Okrem dokonalých pláží so zlatým pieskom je pobrežie Costa de la Luz známe množstvom prírodných rezervácií a divokej zveri. Dovolenka v tejto časti Andalúzie by rozhodne nemala byť ochudobnená o návštevu prírodného parku Gahía de Cádiz alebo mokradí Cadiz Bay. Miestne mokrade sú ideálne pre pozorovanie vtáctva v čase migrácie, vrátane bocianov či plameniakov. Dovolenka spojená a ekoturistikou ponúka neopakovateľné zážitky z výletov za pozorovaním delfínov a veľrýb.

Veľký 5-izbový apartmán na ulici Calle Campofrio v meste Huelva sa nachádza dve minúty od centra mesta, je veľmi komfortný a slnečný, s veľkou obývačkou, s krásnou priestrannou kuchyňou a jedálňou, dvoma kúpeľňami a štyrmi samostatnými spálňami. Apartmán je kompletne zrekonštruovaný, zariadený a vybavený všetkým, čo k Vášmu pohodliu potrebujete.

Apartmán sa nachádza zhruba 5 minút pešo od materskej školy, základnej školy a supermarketu. V blízkom okolí sa nachádza pekáreň, lekáreň, banky, bary, reštaurácie, knižnica, atď. Mesto Huelva sa nachádza zhruba 20 minút jazdy autom od pobrežia Costa de la Luz a jeho krásnych pláží.

V prípade Vášho záujmu je tu možnosť vyťaženia Vášho bývania v období, keď ho nevyužívate, lokálna agentúra v meste Huelva poskytuje službu prenajímania Vášho domu turistom, či študentom a zároveň poskytuje kompletný servis s tým spojený (upratovanie, údržba, komunikácia s nájomcami, atď..).

Bonusom tejto ponuky je možnosť osobne si vyskúšať toto ubytovanie, prejsť sa po okolí, pozrieť si pláž, more, pokochať sa prírodou. Naša partnerská agentúra v Huelve Vás rada privíta, ukáže Vám všetko, čo Vás bude zaujímať a máte možnosť sa v pokoji rozhodnúť, či je toto to správne bývanie práve pre Vás.

Cena zahŕňa poplatok realitnej kancelárii za právny servis. Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Podobné realitné ponuky