Na predaj 5 izbový dom na predaj - Budimír, Košice - okolie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj dvojpodlažný rodinný dom s garážou.
Dom sa nachádza vo výbornej lokalite blízko Košíc - v obci Budimír v novovybudovanej lokalite. Pozemok má plochu 480 m2, zastavaná plocha je z toho 112 m2, úžitková plocha je 150 m2.
Dispozičné riešenie domu:
Na prízemí sa nachádza zádverie, priestranná chodba, vstup do garáže v ktorej sa nachádza technická miestnosť, kúpeľňa so sprchou a wc, samostantá kuchyňa s výstupom na dvor-terasu, špajza, obývačka s výstupom na terasu a schodisko.
Na medziposchodí – nad garážou sa nachádza veľká priestranná izba s kúpeľňou a wc.
Na poschodí sa nachádzajú 3 nepriechodné izby (2 izby majú výstup na spoločný balkón), šatník, samostanté wc a kúpeľňa.
STAV DOMU:
Dom je postavený s tehál (Leier). Strecha je z materiálu Bramac, zateplená vatou Isover. V celom dome sú plastové okná s dvojsklom a parapetami, plastové vchodové dvere a v garáži je brána na elektromotor.
V každej izbe je hotová elektroinštalácia, internetové káble a televízne káble. Naťahané sú vodovodné rúry a odpadové rúry. V celom dome sú steny vyspravené sádrovými omietkami. V obývacej izbe je predpríprava na krb s urobenými tepelnými prieduchmi do všetkých izieb. Dom má vykurovanie zabezpečené podlahovým elektrickým kúrením, ktoré má v každej izbe vlastný termostat na nastavenie teploty.
Na pozemku sa nachádza vrtaná studňa a pri dome je postavený altánok.
Cena domu je 175 000 €. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č..

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie