Na predaj areál, Rožňava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj areál na okraji Rožňavy, v priemyselnej zóne Brzotín časť Bak. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 5100 m2 s možnosťou dokúpenia vedľajšej parcely. Úžitková výmera 1700 m2 a zastavaná plocha 1390 m2. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom.

V areáli sa nachádzajú haly vhodné na výrobu, logistiku, sklady, kancelárske a administratívne priestory, priestor pre podnikovú predajňu a vyhradené parkovanie približne pre 20 vozidiel. Súčasťou objektu je aj bytový priestor o výmere 220 m2 s krásnou priestrannou slnečnou terasou a výhľadom na okolie.

Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2009: zateplenie, krov, strešná krytina, kompletná výmena rozvodov, dobudovanie obytného priestoru. IS: Objekt je napojený na všetky inžinierske siete, disponuje vlastnou trafostanicou 55 kW, na pozemku sa nachádza studňa a žumpa 35 m3. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Rožňava

Predaj, priestor Krásnohorské Podhradie - EXKLUZÍVNE...
Predaj 104.990,- €
Predaj, priestor Krásnohorské Podhradie - EXKLUZÍVNE...

Ponúkame na predaj budovu (halu) neďaleko mesta Rožňava pri Obci Krásnohorské Podhradie, ktorú je možné využívať na rôzne účely, napríklad ako priemyselnú budovu, skladovanie výrobkov,vytváranie výrobných dielní atd. Elektrina...

Obchodné priestory 3840 m2 Krásnohorské Podhradie
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, priestor Krásnohorské Podhradie - EXKLUZÍVNE... 104.990,- € Obchodné priestory 3840 m2 Krásnohorské Podhradie predaj