Na predaj bitúnok v blízkosti mesta Senica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Prietržská cesta
443 m²
verejný vodovod
230/400V
žumpa
predaj - Sklady a haly
79.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

79473x zobrazená v zozname / 10450x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám ponúka na predaj bitúnok v blízkosti mesta Senica.

Ak hľadáte nehnuteľnosť na podnikanie, alebo bývanie na peknom mieste v blízkosti jazera obci Prietž, je táto ponuka pre vás správnou voľbou. Aj keď bol objekt pôvodne bitúnok, je tu veľký potenciál na rôznorodé využitie. Objekt sa dá využiť aj na parkovanie, či skladové priestory.

Táto nehnuteľnosť o rozlohe 443m2 sa nachádza na pozemku o rozlohe 1675m2 pôvodne slúžila v roku 1984, ako kafiléria. V roku 1992, prešla kompletnou rekonštrukciou a bola využívaná, ako bitúnok. Prístavba skladu a kancelárie bola zrealizovaná v roku 2004. Pri rekonštrukcii boli vymenené všetky konštrukčné prvky. Tento objekt je momentálne nevyužívaný, s časti vybavený technológiou. Uvedená celková cena je pri platbe v hotovosti (prevodom celej čiastky na účet).

Kúrenie je použité ústredné, zabezpečené dvoma kotlami a oceľovými radiátormi. Ohrev úžitkovej vody je zabezpečené zásobníkovým ohrievačom. Elektroinštalácia a miestny vodovod sú momentálne odpojené, nakoľko potrebujú rekonštrukciu. Kanalizácia je zvedená do žumpy, ktorá sa nachádza na pozemku. Popri objektu vedie novšia asfaltová cesta na ktorú sa napája cesta betónová až k pozemku.

Obec Prietrž sa nachádza 7km od mesta Senica v Trnavskom kraji v západnej časti Slovenskej republiky, v údolí rieky Myjavy, na úpätí Bielych Karpát, 77 km od hlavného mesta Bratislavy.

Ak hľadáte pekný pozemok v tichom prostredí na úpätí Bielych Karpát a v blízkosti jazera, neváhajte ma kontaktovať a môžeme si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

FB: Reality ZS


radoreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Senici na ulici Prietržská cesta

Inzerovaný sklad / halu na ulici Prietržská cesta v Senici v cene 79.000,- € je o 11.571 € drahší ako je priemerná cena skladu a haly v Senici. Rozloha je o 1519 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Senici.

Pozícia realitnej ponuky

79.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 499.800,- €
1675 m²
Celková rozloha 836 m² 4745 m²
443 m²
Úžitková plocha 443 m² 5000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha1675 m²
Úžitková plocha443 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Parkovanievnútorné
Zateplený objektnie
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1024 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny