Na predaj budova mlynu Bátorové Kosihy ,vhodné na múzeum , reštauráciu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj budovu mlynu vhodné na podnikateľské účely  . Mlyn leží na rovinatom dobre dostupnom pozemku  na hlavnej frekventovanej ceste  od Komárna cca 27 km a od Šturova  25 km,  krásnej vinohradnickej obci  Bátorové Kosihy kde sa každoročne koná vínny festival . 

Nehnuteľnosť je postavená na kamenných základoch a jej konštrukčný materiál je pálená  tehla, stropy zdobia  drevené trámy ktoré sú vo veľmi dobrom stave .Mlyn má viac ako 150 rokov a je vo veľmi zachovalom stave .

 Výmera pozemku : mlyn- rozmery cca 23,40m x 14,60 m to je 346 m2
garáž - cca 5,05 x 9,55 m to je cca 53 m2 - kúpa podľa dohody
pozemok dvor - 482 m2


Dispozícia : Podzemné podlažie  so samostatným vstupom  je vhodné  aj ako garáž so zvlášť vstupom , prízemie  má viac miestnosti  a je rozdelené na viac  časti. Drevené schody vedú na 1 a na 2 poschodie . Investícia vhodná na múzeum , reštauráciu , penzion .   Strecha bola opravená  .

Celý objekt je v pôvodnom  a vo veľmi zachovalom stave . Inžinierske siete sú dostupné pred budovou obecná voda, aj plyn , elektrina je zavedená , kanalizácia v dedine nie je .
Objekt je zaujímavý nielen svojou veľkosťou, ktorá umožňuje akékoľvek využitie od obchodných priestorov a služieb cez výrobné až po bytové jednotky.
Odporúčame len pre vážnych záujemcov. 
Cena je kompletná s právnym servisom. Poskytujeme kompletný právny servis – úhradu základných poplatkov – overenie + kataster; prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle licencovaný Realitný maklér NARKS Terézia Vassová .

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke . 

Podobné realitné ponuky - Budova, Komárno

Predáme zrekonštruovanú  budovu v Patinciach
Predaj Cena v RK
Predáme zrekonštruovanú budovu v Patinciach

Ponúkame na predaj kompletne novo zrekonštruovanú budovu (vedená ako rekreačná chata) v kúpeľnom areáli Patince. Rekonštrukcia prebehla v roku 2023. Objekt sa nachádza na vlastnom pozemku s prístupom z obecnej...

Budova 631 m2 Patince / areal
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme zrekonštruovanú budovu v Patinciach Cena v RK Budova 631 m2 Patince
areal
predaj