Na predaj chalupa so stodolou v prekrásnej prírode myjavských kopaníc

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3RP Reality exkluzívne ponúka na predaj chalupu so stodolou v nádhernej a jedinečnej lokalite. Malebná kopaničiarska krajina, pokoj a ticho polosamoty.

Chalupa je zasadená do svahu, dispozične tvorí bytovú jednotku prízemie(kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, samostatná toaleta), podkrovie(galéria s posedením, tri nepriechodné izby) a pivničná časť (technická miestnosť – elektrický kotol, elektrický zásobník na ohrev vody 200 L).

Použitie opracovaného dreva v interiéri navodzuje príjemnú atmosféru. Doslova teplo domova vám zabezpečí krb v prízemnej časti chalupy, ktorý vám zároveň pomocou prieduchov vykúri podkrovie. Priestor na záhradné náradie a uskladnenie dreva do krbu s prístupom zo zadnej časti chalupy.

Stodola s prípravou na vybudovanie bytovej jednotky slúžila v minulosti na ustajnenie a chov koní. Sedlová strecha s plechovou krytinou, voda, prípojka elektriny, pivnica.
Okolité lúky môžu slúžiť ako pastviny pre rôzne druhy zvierat alebo iba ako nádherná dekorácia príjemného a pokojného bývania.

Okrajom okolitých lúk sa tiahnu mierne zalesnené pozemky a pretekajúci potôčik, ktoré tvoria pomyselnú bariéru pokojného prostredia tejto nádhernej časti myjavských kopaníc. Krásnou rozlohou 3 422 m2 a dobre usporiadanou zastavanosťou sa ponúka možnosť predaja nehnuteľností (chalupa a stodola), ktoré tvoria usadlosť aj samostatne.
Prístupová cesta je upravovaná aj v zimných mesiacoch, čo umožňuje celoročné využívanie prípadne trvalé bývanie.

Toto prostredie je ako balzam na dušu, krásna príroda, okolité zmiešané lesy vhodné na turistiku a hubárčenie...

Na priblíženie tejto nehnuteľnosti vám ponúkame fotodokumentáciu a video obhliadku, odporúčame osobnú obhliadku, ktorú vám radi sprostredkujeme.

FINANCOVANIE:
Pri financovaní hypotekárnym úverom vám poskytneme bezplatné poradenstvo ako aj garanciu najlepšej ponuky hypotéky.

Podobné realitné ponuky

Chalúpka Myjavské Kopanice
Predaj 125.000,- €
Chalúpka Myjavské Kopanice

Predáme chalúpku po čiastočnej rekonštrukcii. Výmena strechy, izolácia, nové podlahy, kúpeľňa, WC, rozvody elektriny a vody.Potrebné dokončiť podlahovú krytinu, maľovku, zariadenie a v prípade potreby zobytniť podkrovie. Momentálna úžitková...

Chata 65 m2 Podkylava
Rekreačná chata pri potoku s pozemkom 1074 m2 - Stará Myjava
Predaj 57.900,- €
Rekreačná chata pri potoku s pozemkom 1074 m2 - Stará Myjava

177156 - V prekrásnom prostredí myjavských kopaníc v obci Stará Myjava ponúkame na predaj dvojpodlažnú murovanú rekreačnú chatu s úžitkovou plochou 50m2, postavenú na krásnom mierne svahovitom pozemku obdĺžnikového tvaru...

Chata 50 m2 Stará Myjava
Nová moderná chata na  Myjavských kopaniciach
Predaj 99.900,- €
Nová moderná chata na Myjavských kopaniciach

Ponúkame vám na predaj novú, modernú chatu postavenú z lodných kontajnerov v krásnom prostredí Myjavských kopaníc.Zastavaná plocha je 60 m2 a úžitková plocha 60 m2.Chatka dispozične pozostáva: spoločenská...

Chata 60 m2 Krajné
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Chalúpka Myjavské Kopanice 125.000,- € Chata 65 m2 Podkylava predaj
Rekreačná chata pri potoku s pozemkom 1074 m2 - Stará Myjava 57.900,- € Chata 50 m2 Stará Myjava predaj
Nová moderná chata na Myjavských kopaniciach 99.900,- € Chata 60 m2 Krajné predaj