NA PREDAJ Chata Mobilný KOLODOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľký Meder
predaj - Chata
43.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2284x zobrazená v zozname / 244x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

NA PREDAJ Mobilný KOLODOM.

Výhradným partnerom a exkluzívne vám ponúka Time4dreams na predaj Slovenské Mobilné domy - KOLODOM.

Mobilný Kolodom poskytujú moderné bývanie a je to pre ľudí, ktorí milujú život podľa vlastných predstáv. Ďalej môžu sa využiť ako dom na celoročné bývanie, na rekreačný účel, pre hotelové a ubytovacie zariadenia, kancelárie, predajne, showroom a atď.

Momentálne máme v ponuke modely: LOVE, ONE, FAMILY, HOLIDAY, AIR BNB, CAMPING a pri väčšom záujme klientov sme do ponúk pridali aj pospájanie viac kolodomov čiže MODULÁRNY KOLODOM.

KOLODOM máme vo viacerých vyhotoveniach:


ŠTANDARD- toto vyhotovenie obsahuje ľahko dostupné materiály. Kombináciou týchto materiálov vieme vytvoriť dokonalé bývanie za výhodnú cenu.
LUXURY- vyniká vďaka svojej jedinečnosti a moderného dizajnu. V tomto vyhotovení využívame aj drevo zo severských krajín, ktoré je prispôsobené podmienkam v exteriéri.
OFFGRID- táto verzia vyhotovenia je pre komunitu ľudí, ktorí chcú žiť slobodne. Je to dom bez napojenia na inžinierske siete, čiže energiu si vytvára sám.

Rozmer Kolodomu:


XL- 11,4 x 3,8m L- 10,4 x 3,8m M- 8,5 x 3,8m

Zakladanie KOLODOMU je buď na betónových kockách, zemných vrutoch alebo na základových pätkách.

Každý Kolodom je jedinečný, vyrobený na mieru pre vás - možné vyhotovenie na kľúč, s interiérom, no samozrejme aj ako holodom.
Keďže sa Kolodom vyrába v každom ročnom období, výroba trvá 3-6 mesiacov, ale ak nechcete čakať, môžte si vybrať z domov, ktoré máme aktuálne na sklade.

V prípade záujmu alebo pre viac informácii ma kontaktujte:

Andrea Vrábelová

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy vo Veľkom Mederi

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1506 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.