Na predaj čiastočne zrekonštruované vidiecke sídlo, Malženice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj rodinný dom tzv. "Kúria" /bola v Uhorsku skromnejšie vidiecke sídlo strednej a drobnej šľachty alebo mestské šľachtické sídlo. Kúria bývala prízemná, alebo jednoposchodová murovaná obytná budova so skromnou architektonickou výzdobou, ktorá sa vyvinula zo stredovekého zemianskeho dvorca/.
Dom je samostatne stojaci v uličnej radovej zástavbe v tichej časti obce, napojený na všetky dostupné inžinierske siete ako je voda, elektrina, plyn, kanalizácia je do žumpy, kanalizačná prípojka je vybudovaná na ulici. Jedná sa o rodinný dom nepodpivničený postavený okolo roku 1890. Dom je postavený na kamenných základoch, murivo je masívne s hrúbkou viac ako 60 cm tehlové, strop nad prízemím je klenbový, nad 2. podlažím drevený trámový. Priečky sú tehlové, omietky vnútorné sú vápené hladké, vonkajšie vápenné hladké. Krov je drevený s plechovou krytinou a novým latovaním. Okná sú drevené Euro v prízemí i na poschodí, podlahy sú plávajúce i drevené v kombinácii s keramickou dlažbou. Vykurovanie je ústredné s novými rozvodmi a zánovnými radiátormi Korado a plynovým kotlom Protherm. Rozvody vody sú taktiež zánovné. Do domu sú privedené i nové elektrické káblové prípojky. Nehnuteľnosť je obývateľná, potrebuje čiastočnú rekonštrukciu. K domu prislúcha i vonkajší krytý bazén, vonkajšia letná kuchyňa i hospodárska časť.
Dispozičné riešenie: 1 NP: vstup, kuchyňa, dve izby , kúpeľka s WC, skladové priestory, 2 NP: kuchyňa, 5 izieb ,kúpeľňa, chodba , skladové priestory.
Nehnuteľnosť doporučujeme využiť pre rôzne podnikateľské účely napr. ako hospic - zdravotnícke zariadenie pre dlhodobo chorých, penzión, ale i ako rodinné sídlo.
V obci Malženice je kompletná občianska vybavenosť. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Bližšie info:


Podobné realitné ponuky

LUXUSNÁ rodinná vila 660 m2, pozemok 3.730 m2, Lošonec pri Trnave
Predaj Cena v RK
LUXUSNÁ rodinná vila 660 m2, pozemok 3.730 m2, Lošonec pri Trnave

Na predaj veľmi peknú, luxusnú rodinnú vilu po kompletnej rekonštrukcii v obci Lošonec 20 km od Trnavy. Dom sa nachádza kúsok od lesa s pekným výhľadom na Malé Karpaty.Dom...

Vila 3730 m2 Lošonec