NA PREDAJ DOM V POĽOVE, KOŠICE II.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dom v Poľove, Košice II.
Dom sa nachádza v obci Poľov len cca. 10 km od mesta Košice s MHD dopravou. Dom bol postavený v roku 2002, kolaudácia 2003. Dom je dvojpodlažný a podpivničený.
Tento dom Vás môže zaujať ak:
plánujete bývať mimo mesta s dostupnou MHD
chcete mať dostatok miesta pre rodinu a prácu, poprípade ste väčšia rodina
radi pracujete v záhrade
hľadáte investičnú príležitosť
Popis domu:
- pozemok o rozlohe 953m2
- 133 m2 zastavaná plocha domu
- cca 300 m2 úžitková plocha domu
- stavebný materiál použitý na stavbu: tehla, dom je zateplený a tepelne izolovaný, euro okná, vchodové dvere sú bezpečnostné, strecha je sedlová, -Tondach.
-v pivničných priestoroch sa nachádza technická miestnosť, špajza a ďalšie dve miestnosti, v dome je zavedený centrálny vysávač.
- na prízemí sa nachádza kuchyňa, WC a sprchovací kút, šatník, obývacia izba s krbom a zimnou záhradou. K dispozícii je samozrejme aj garáž a parkovanie vo dvore pre cca. 2-3 autá
- na poschodí sa nachádzajú tri izby plus šatník a veľká kúpeľňa: vaňa, sprchovací kút a WC.
- IS: voda, elektrina, plyn a kanalizácia, spôsob vykurovania plynom a takisto je možné krbom na tuhé palivo, v dome sú urobené prieduchy.
- pozemok je upravený, na pozemku za domom je priestor na grilovanie, záhradne sedenie s krbom, a domáca dielňa. A veľmi pekné skalka.
- pozemok je rozdelený a je možné dokúpiť ďalšie časti pozemku (553m2 a 671m2)ďalej na pozemku je skleník, detský kútik, ovocné stromy, priestor na sadenie, a takisto aj pivnica na zeleninu a ovocie.
- osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme vám s jej vybavením)

V blízkosti veľmi dobrá občianska vybavenosť – je to veľmi blízko mesta, dostupnosť MHD, obchody, škôlka, škola, obecný úrad, kostoly.
Právny servis a všetky náležitosti ohľadne kúpnych zmlúv Vám zabezpečíme cez advokátsku kanceláriu.
JOZUE REALITY, s.r.o. spolupracuje s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov, a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotekárne úvery. Ušetria Vám čas a peniaze. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečíme cez týchto špecialistov.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára ,telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štefánikovej 24 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu
Predaj 270.000,- €
PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu

Hľadáte bývanie v Košiciach, s dobrou dostupnosťou do centra, bez akýchkoľvek zápch a za rozumnú cenu?Ponúkame Vám na predaj atypickú NOVOSTAVBU samostatne stojaceho, prízemného, 4 - izbového, rodinného domu...

Rodinný dom 98 m2 Košice - mestská časť Poľov / Kovaľská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu 270.000,- € Rodinný dom 98 m2 Košice - mestská časť Poľov
Kovaľská
predaj