Na predaj dvojgeneračný poschodový rodinný dom v obci Ruskov.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj dvojgeneračný poschodový rodinný dom v obci Ruskov. Dom bol postavený (kolaudácia v roku 1979) na širokom rovinatom pozemku, v predajnej cene je výmera 703 m2 s možnosťou ďalšieho dokúpenia. Obe nadzemné podlažia sú kompletne vybavené na samostatné bývanie. Na prízemí je hala so schodiskom, obrovská kuchyňa, nové toalety a sprchovací kút, dve izby, z jednej je východ na terasu. Na poschodí na halu sú napojené 3 izby ( z dvoch predných izieb východy na lodžiu ), toaleta a kúpeľňa, v ďalšej izbe je možnosť zriadiť kuchyňu (všetky prípojky sú k dispozícii) a komoru. Dom nie je podpivničený. Strešná krytina - pozinkovaný plech - je pôvodná, nezateká.
Okná na prízemí boli vymenené na plastové v roku 2014.
Dom je vykurovaný ústredne s novým kotlom na tuhé palivá ( 15 m3 dreva alebo 50 q uhlia/ rok ), ktorý ústi do nového komína, plynový kotol je k dispozícii, stačí ho napojiť. Od plynu bol dom odpojený pri zmene paliva, v prípade potreby stačí však namontovať plynomer a prihlásiť sa k opätovnému odberu. Dom má vlastnú murovanú studňu s novým čerpadlom, je napojený na obecný vodovod. Zdroj pitnej vody je možné si vybrať prepnutím páky na napájacom potrubí. Zdrojom teplej vody je obojživelník. Dom má žumpu, k pripojeniu sa na obecnú kanalizáciu je nutná cca 2 metrová prípojka z nej.
K domu patrí aj prístavba, v ktorej je dvojmiestna garáž, letná kuchyňa s komorou. Obec Ruskov leží mimo rušných hlavných cestných ťahov, má železničné spojenie, základnú občiansku vybavenosť a je bez prítomnosti neprispôsobivých občanov.

V cene je už zahrnutá provízia RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím aj ďalšiu ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti a v prípade žiadostí o obhliadky kontaktujte prosím tel. čísle .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie