**NA PREDAJ GARZONKA V TRENČÍNE** REZERVOVANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

L&P Reality Vám ponúka na predaj krásnu útulnú garzónku s balkónom v Trenčíne. Garzónka sa nachádza v časti Zámostia, na ulici Staničná. V blízkosti garzónky je kompletná občianska vybavenosť, do centra je to iba 15 minút pešo. Rozloha garzónky je 24 m2 plus 3m2 balkón. Dispozícia pozostáva s vstupnej chodby kde sa nachádza samostatné WC, jedna samostatná izba v ktorej sa nachádza posteľ gauč, vstavaná skriňa, kuchynský kút, jedálenský barová pult a sprchový kút. Garzónka sa nachádza na vyvýšenom prvom poschodí. Okolie bytového domu je oplotené a má dva vstupy. 

Kúpou je ihneď voľná, prešla úplnou rekonštrukciou (medená elektrina,murované jadro,nové stúpačky,podlahy, nábytok, plastové okná). Predáva sa zariadená. 

L&P Reality Vám ponúka kompletný servis pri predaji/kúpe nehnuteľností a to v kompletnej oblasti zmlúv a právneho poradenstva, taktiež Vám vieme zabezpečiť financovanie na kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru + celé zabezpečenie Vás---Vašej nehnuteľnosti a Vašich financií. Neváhajte si dohodnúť obhliadku s maklérom, viac informácií na telefónnom čísle alebo prostredníctvom emailu-

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Trenčín