NA PREDAJ JEDINEČNÝ ZARIADENÝ 2 IZBOVÝ BYT, GARÁŽOVÉ STÁTIE, CENTRUM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Františkánska
56 m²
4
4
2
áno - 1 auto
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
279.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

31154x zobrazená v zozname / 1636x zobrazená detailne / 386x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje na predaj krásnu novostavbu podkrovného 2 izbového bytu s nádherným výhľadom na kostolné veže, priamo v historickej časti mesta Trnava v projekte CITY residence. Tento projekt v sebe spája atraktívny a nadčasový architektonický dizajn s akcentom na dostatočné plochy zelene v predzáhradkách, na terasách a tiež medzi obytnými blokmi. Bloky jednotlivých bytových domov tvoria uzavretý komplex v strede s oddychovou zelenou zónou.

V komplexe CITY residence na štyroch podlažiach nájdete optimálny pomer bytov rôznych veľkostných kategórií, doplnený o 107 parkovacích státí v podzemí objektu a niekoľko retailových priestorov na prízemí. Vďaka diverzite funkcií sa takto tvorí malé „mesto v meste“, ktoré je plné života.


DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI A ĎALŠIE MOŽNOSTI :



Úžitková plocha bytu predstavuje bohatých 56 m2. K bytu prislúcha garážové státie v podzemnej garáži s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie a murovaná pivničná kobka.

Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=qnDGHdd5STs

Po vstupe do bytu cez bezpečnostné, protipožiarne dvere vyššieho štandardu sa nachádzame v predsieni so vstavaným rolldorom na mieru, botníkom a vešiakovou stenou. Srdce bytu tvorí veľká obývačka, otvorene prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou. Celý obývací priestor je úžasne presvetlený vďaka južnej orientácii bytu a trom veľkým strešným oknám so sťahovacími roletami a sťahovacou roletou proti hmyzu. Z obývacej izby sa vchádza do hlavnej spálne s dvoma 4 dverovými vstavanými skriňami vybudovanými na mieru s rolldorom, ktoré poskytujú množstvo úložného priestoru. Zo spálne sa dostávame do kúpeľne, ktorá je vybavená sprchovacím kútom s rohovou sklenenou zástenou, umývadlom so skrinkou, závesnou toaletou so zabudovaným splachovacím systémom a nechýba ani okno na odvetranie miestnosti. Byt je priestranný, svetlý a veľmi dobre zaizolovaný, dôsledkom čoho je v ňom v zime príjemne teplo a v lete sa neprehrieva, napriek tomu bonusom je klimatizačná jednotka, ktorá dopomáha udržiavať vhodnú klímu ako v byte, tak i v celom bytovom dome.

Byt sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ vrátane spotrebičov.


TECHNICKÝ STAV BYTU :



Novo vybudovaný projekt je dovedený do vyššieho štandardu, s použitím najmodernejších technológií. Majitelia pri zariaďovaní nehnuteľnosti dbali na spojenie dizajnu a funkčnosti tak, aby bývanie v byte napĺňalo predstavu dnešného, náročného klienta. Moderný “minimalistický” dizajn, kombinácia farieb, materiálov a textúr, vytvára príjemný pocit hneď potom ako vstúpime do bytu.

Kontrast farieb matná biela a matná šedá v kombinácii s podlahami v imitácii svetlého dreva je príjemný, moderný a považovaný za nestarnúci. Kuchynská linka vybudovaná na mieru je vybavená, vstavanými spotrebičmi Whirlpool: mikrovlnná rúra, teplovzdušná rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, práčka, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, dizajnový digestor, kameninové umývadlo, LED osvetlenie pracovnej dosky s pohybovým čidlom.

Obývacia izba s jedálenskou sekciou je zariadená pohodlným štýlovým rozťahovacím gaučom, dizajnovým konferenčným stolíkom, skleneným stolom s modernými stoličkami. Kúpeľňa je obložená veľkoplošným keramickým obkladom v kombinácii biela a imitácia prírodného kameňa.

Mesačné náklady spojené s užívaním nehnuteľnosti v výške cca 165,- euro.

LOKALITA:



Byt sa nachádza v upravenom ,uzatvorenom dvore s množstvom zelene.

V komplexe sa nachádza aj prevádzka kaviarne s pekárňou, ktorej vonkajšiu terasu majú rezidenti vyhradenú iba pre ich užívanie. Komplex CITY residence sa nachádza v tichej a bezpečnej lokalite priamo v historickom centre krajského mesta Trnava medzi Františkánskou a Štefánikovou ulicou vzdialený iba 3 minúty chôdze od Trojičného námestia a Bernolákovho sadu, kde Trnavčania radi relaxujú pri prechádzke popri riečka Trnávka.

Vlaková a autobusová stanica je vzdialená približne 15 minút chôdze, na diaľnicu D1 sa autom dopravíte do 10 minút.


CENA :



Cena je konečná, zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnave na ulici Františkánska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Františkánska v Trnave v cene 279.000,- € je o 97.697 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948469.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

279.000,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €
56 m²
Celková rozloha 42 m² 88 m²
56 m²
Úžitková plocha 42 m² 76.5 m²

Kontaktujte

Ondrej  Kukučka

Ondrej Kukučka

I speak english
0948469.. zobraziť 0948469496

PRIUS COMPANY s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRIUS COMPANY s.r.o.

Jozefa Adamca 9983/24, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny