PREDANÁ kompletne zrekonštruovaná, moderná garsónka so zariadením

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PETRA IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj kompletne zrekonštruovanú, moderne zariadenú garsónku na Dargovských hrdinov, na ulici Zupkova. Táto garsónka má výmeru 23 m2, priestrannú loggiu a pivnicu 2 m2. Pred pár mesiacmi tu prebehla kompletná rekonštrukcia priestoru a predáva sa s komplet novým zariadením, preto novému majiteľovi/majiteľke stačí iba doniesť si osobné veci a môže ihneď pohodlne bývať, bez starostí a ďalších investícií.
VIDEO LINK s prezentáciou bytu si skopírujte do prehliadača: https://youtu.be/8ihs4_9vk7Y

BYT: Byt, garsónka bola kompletne zrekonštruovaná, s detailmi na mieru a nachádza sa na 1. poschodí bytového domu, pod bytom sú spoločné priestory. V byte prebehla rozsiahla rekonštrukcia, ktorá zahŕňala výmenu elektroinštalácie, vrátane zásuviek a vypínačov, vodovodných potrubí, omietok atď. Byt je zabezpečený novými bezpečnostnými dverami, taktiež má nové interiérové dvere a vymenené balkónové okná a žalúzie. Podlaha v byte je vinylová s podlahovými lištami tón v tóne, v chodbe je talianska dlažba.
Kúpeľňa dostala moderný výraz pekným minimalistickým, talianskym obkladom, pripravený je samostatný prívod na vodu a odpad na práčku. Nachádza sa tu Geberit WC a priestranný walk-in sprchovací kút RAVAK s čiernym akcentom a vstavaným sprchovým žľabom, moderné umývadlo a zrkadlo.
V celom priestore je premyslená dispozícia obývacej časti a kuchynskej linky s novými, nepoužívanými spotrebičmi ako sú zabudovaná chladnička, elektrická rúra, varná sklo keramická doska a digestor s osvetlením. Interiér nasvecujú bodové a stropné svietidlá, aby pekne podčiarkovali a zároveň vytvárali príjemnú atmosféru.
Veľkou výhodou sú aj zrekonštruované spoločné priestory a bytový dom. Je potrebné spomenúť aj výbornú občiansku vybavenosť, dopravné spojenia, poštu, polikliniku, obchodné centrá atď.
Byt je vo vynikajúcej kondícií, kompletne prerobený, predáva sa komplet zariadený, ešte neobývaný, vhodný na bývanie, ale aj pre vaše investičné zámery, na ďalší krátkodobý, alebo dlhodobý prenájom vďaka jeho skvelým parametrom a nízkym nákladom.

CENA: dohodou vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie rezervačných a následne kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta, kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s najvýhodnejšími podmienkami, s ktorým Vám vieme v Cassoviarealitas pomôcť.

Ak uvažujete nad kúpou výhodnej nehnuteľnosti a táto ponuka vás zaujala, dohodnime si spoločne obhliadku!

KONTAKT:

Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS® 1682
www.predajspetrou.sk
mobil:

INSTAGRAM: petra_realitymaklerka
FB: Imrichova Petra realitymaklerka
LINKEDIN: petraimrichova
YOUTUBE: Imrichova Petra Realitymaklerka

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÝ GARSÓNKA, KROSNIANSKA, KOŠICE - DARGOVSKÝCH HRDINOV
Predaj 77.500,- €
REZERVOVANÝ GARSÓNKA, KROSNIANSKA, KOŠICE - DARGOVSKÝCH HRDINOV

Exkluzívne ponúkame na predaj garsónku na Krosnianskej ulici v Košiciach, sídlisko Dargovských hrdinov, v peknej lokalite blízko lesa.Byt je v osobnom vlastníctve, situovaný na 8/8.p, má 24 m2...

Garsónka 24 m2 Košice - mestská časť Dargovských hrdinov / Krosnianska
PREDANÉ  EXKLUZÍVNE - garsónka, loggia, Postupimská, Košice - Furča
Predaj 56.000,- €
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - garsónka, loggia, Postupimská, Košice - Furča

PREDANÉ: Mária Hegedüšová a realitná kancelária KALANINOVÁ – realitné služby Vám exkluzívne ponúka na predaj väčšiu garsónku s loggiou v dobrej lokalite na sídlisku Dargovských hrdinov, ulica Postupimská.Garsónka je...

Garsónka 23 m2 Košice - mestská časť Dargovských hrdinov / Postupimská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÝ GARSÓNKA, KROSNIANSKA, KOŠICE - DARGOVSKÝCH HRDINOV 77.500,- € Garsónka 24 m2 Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Krosnianska
predaj
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - garsónka, loggia, Postupimská, Košice - Furča 56.000,- € Garsónka 23 m2 Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
Postupimská
predaj