Na predaj krásny 4-izbový byt v novostabe,priestranná terasa, 238 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj krásny 4 izbový byt nachádzajúci sa v novostavbe v projekte Paseo grunty o celkovej výmere 237,90 m2 z čoho obytná plocha je 116,45 m2, terasa 47,46 m2 a zelená strecha má 73,99 m2. Byt sa nachádza na poslednom poschodí, čo má svoje výhody, nakoľko je z priestoru a terasy krásny výhľad či už na mesto alebo na okolitú prírodu.

Dispozične pozostáva z priestrannej chodby, obývacej izby prepojenej z kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, 3 x nepriechodná izba, kúpeľňa a samostatné WC ( viď priložený pôdorys s výmerami ). Z izieb, obývacej a jedálenskej časti je výstup na trasu orientovanú na juh a západ. Byt sa ponúka na predaj v štádiu "holobyt" v energetickej triede A. Je potrebné dokončiť interiérové prvky ako podlahy, dlažby, obklady, sanitu v kúpeľni a WC, interiérové dvere a zárubne, kuchynskú linku. V prípade záujmu je tu možnosť dokončenia bytu na kľúč. K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto.

Projekt vznikol s cieľom vytvoriť technicky vyspelé a komfortné bývanie zo zámerom cenovo dostupných bytov Pre každého a to s využitím najnovších technológii v bývaní. Spoločnosť bude zabezpečovať:• technickú správu bytového domu a bytov,• správu fotovoltaickej elektrárne,• revízie a servisné prehliadky technológií,• upratovanie spoločných priestorov s možnosťou príplatku za upratovanie bytov,• prácu záhradníka a správu zelene v objekte,• drobné opravy všetkého druhu a servis pre obyvateľov,• internet.

Lokalita: Novostavba je situovaná v krásnom prostredí na ulici Klimkovičova s výhľadom na mestskú časť Myslava, panorámu lesa a na sídlisko, s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkým kľúčovým cestným ťahom mesta. Neďaleko objektu sa nachádza myslavský les, ktorý je vhodný na prechádzku a ľahšiu turistiku. V blízkosti sú aj všetky dôležité inštitúcie – školy, materské školy, úrady, poliklinika, športovo-relaxačné objekty, nákupné centrum. Novostavba Paseo GRUNTY je ľahko dostupná aj prostriedkami trolejbusovej a autobusovej dopravy. Zastávka sa nachádza iba pár metrov od obytného komplexu. Vynikajúca dostupnosť do centra mesta je zabezpečená štvorprúdovou cestou po Moskovskej triede bez výrazných ranných a poobedňajších zápch, ktoré sú časovo obmedzujúce na kľúčových vjazdoch do mesta. Domov sa z centra mesta dostanete do 15 minút.
MHD spojenia: autobusy č. 19,34, 71,RA3 , N6
Jasle: Jasle štvorlístok
Materské školy: Materská škola, Cottbuská, Materská škola, Húskova, Materská škola, Čordákova, Súkromná anglická materská škola ELC
Základné školy: Základná škola, Janigova, Základná škola, Drábova, Základná škola, Starozagorská
Reštaurácie: Koliba Košice, Bowling Pub, Zlatá podkova, Tenis Komplex, Reštaurácia u Šuhaja, Pizza Lagonda, Amigos
Športové strediská: Tenis Komplex, Xtrem sport centrum, Hokejový štadión Sršňov
Billa, Lidl, Fresh, Coop jednota, Klas, Pošta, Poliklinika

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu a bližších informácii ma kontaktujte na tel. č.:






Podobné realitné ponuky