Na predaj➡KRÁSNY RD s 2 garážami + pozemok 2768m2 v Dežericiach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Dežerice
200 m²
2768 m²
2
5
áno - 2 autá
studňa a vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
270.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

58207x zobrazená v zozname / 4332x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

!!! *** DVE BYTOVÉ JEDNOTKY + 2 GARÁŽE + TERASA + ALTÁNOK + BAZÉN + VÍRIVKA + LETNÁ KUCHYŇA + DIELŇA *** !!!

✔V tichom prostredí obce Dežerice, ktorá je vzdialená len cca 5 km od Bánoviec n/B., dovoľujeme si Vám so súhlasom majiteľa ponúknuť na predaj dvojpodlažný rodinný dom s J/Z orientáciou, situovaný v kľudnom prostredí s množstvom zelene na krásnom rozľahlom a slnečnom pozemku (2768m2) s neodolateľným výhľadom na obec a okolitú prírodu s pocitom súkromia a bezpečia. Ďalšou veľkou výhodou polohy je veľmi dobrá dostupnosť do mesta Bánovce n/B, ako aj blízkosť obchvatu a hlavného ťahu Trenčín - Prievidza - Topoľčany.
⁕⁕⁕
✔Ponúkaná nehnuteľnosť je v OV bez tiarch a bremien. Pozostáva z RD a rozľahlej záhrady. Súčasťou predaja sú 2 garáže, letná kuchyňa so soc.zariadením, dielňa pre kutila, altánok s dotiahnutou elektrinou, zabudovaný bazén a nová vírivka. Pozemok je oplotený, udržiavaný a zatrávnený, s množstvom okrasných drevín a ovocných stromov. Taktiež okrem 2 garáži je možné využitie 3 parkovacích miest. Prístup k nehnuteľnosti je priamo z obecnej komunikácie.
⁕⁕⁕
OPIS ▶▶▶ Rodinný dom so ZP - 165m2 a ÚP - cca 200 m2 bol skolaudovaný v roku 2004. Jedná sa o nepodpivničený 2-podlažný, 5-izbový dom s loggiou, terasou, kotolňou a garážou. Má sedlovú strechu (BRAMAC) s úložným podkrovím. Pri stavbe bol použitý kváder, zateplenie je riešené tepelno-izolačnou omietkou s hrúbkou 7-10cm. Vnútorné omietky sú vápenné štukové, podlahy sú betónové s kombinovanou krytinou ▶ plávajúca podlaha + keramická dlažba. Všetky okná a balkónové dvere sú plastové s izolačným dvojsklom. ;-)
⁕⁕⁕
✔ DISPOZIČNE dom pozostáva z prízemia (1NP), poschodia (2NP) a podkrovia:
►PRÍZEMIE tvorí vstupná chodba s dreveným schodiskom spájajúcim prízemie s poschodím ➕ kuchyňa so špajzou prepojená s jedálňou a obývačkou s priamym vstupom na terasu a do záhrady ➕ spálňa ➕ kúpeľňa so sprch.kútom a toaletou (prístup z chodby) ➕ komora.
▶Na 2NP sa nachádza spojovacia chodba ➕ kuchyňa spojená s obývačkou a vstupom na loggiu ➕ spálňa ➕ detská izba ➕ priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, toaletou a vstupom na loggiu ➕ šatník/komora ➕ vstupné schody z 1NP.
►PODKROVIE so vstupom z 2NP sa využíva ako úložný priestor.
⁕⁕⁕
✔Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, plyn a verejný vodovod. Má však aj vlastný zdroj vody - kopanú 5m hlbokú studňu, ktorá je čerpadlom prepojená do domu, kde sa využíva na úžitkové účely. Vykurovanie zabezpečuje úplne nový ( júl 2023) kondenzačný plynový kotol, odpad je riešený ČOV. Mesačné náklady pre 2 rodiny sú v súčasnosti cca 280,-€ (120,-€ plyn, 140,-€ elektrina, 9,-€ voda).
⁕⁕⁕
✔ Kúpu tejto nehnuteľnosti odporúčam ľuďom, ktorí hľadajú tiché a kľudné bývanie v lone krásnej prírody, ale zároveň nie veľmi vzdialené od ruchu mesta. Nakoľko sa jedná o 2-podlažný RD s rozľahlým pozemkom, je možné ho prispôsobiť na 2 bytové jednotky pre dvojgeneračné bývanie, prípadne spojiť bývanie s podnikaním. Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený (prípadne podľa dohody) v stave, ako je možné vidieť na foto-záberoch. ^_~
⁕⁕⁕
✔Obec DEŽERICE disponuje čiastočnou občianskou vybavenosťou (škôlka, potraviny, pohostinstvo, kultúrny dom, športový areál) a výborným autobusovým spojením. Nachádza sa v blízkosti hlavného ťahu E 572 spájajúceho Trenčín s Prievidzou. Poloha obce ponúka možnosti aktívneho oddychu a športového vyžitia, hlavne však turistiku, nakoľko sa nachádza v blízkosti úpätia najvyššieho vrchu v okolí Trenčína - Inovca. ^_+

!!! POZN. Možnosť výmeny za menší RD v Bánovciach n/B. s garážou a pozemkom cca 500m2.!!!

***Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. prípadne na mail : *** ^_~

Cena bez ďalších poplatkov: 270.000,-€

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dežericiach

Inzerovaný rodinný dom v Dežericiach v cene 270.000,- € je o 90.140 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Dežericiach. Rozloha je o 53 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dežericiach.

Pozícia realitnej ponuky

270.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.990,- € 335.000,- €
2768 m²
Rozloha pozemku 64 m² 6300 m²
165 m²
Zastavaná plocha 42 m² 303 m²
200 m²
Úžitková plocha 42 m² 330 m²

Kontaktujte

Jana Botková

Jana Botková

hovorím po slovensky mluvim česky
+421905.. zobraziť +421905515824

PRR reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRR reality s.r.o.

SNP 645/18, Bánovce nad Bebravou 957 01

0915.. zobraziť 0915884230 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2768 m²
Zastavaná plocha165 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-113 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.