Na predaj krásny veľký 2 izbový byt po k. rekonštrukcii Komárno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: E.B.Lukáča
57 m²
zvýšené prízemie
2
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
89.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

44741x zobrazená v zozname / 5392x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE LEN U NÁS !

Henrieta Nemšovská - KN Reality Vám s výhradným zastúpením ponúka na predaj 2 izbový byt prerobený na 3 izbový v Komárne na ulici E.B. Lukáča. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, dokončená rekonštrukcia nastala 23.12.2022. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí obytného bytového domu. Úžitková plocha : 57 m2. Dispozičné riešenie : dlhá chodba, menšia spálňa, kuchyňa s obývačkou, detská izba, veľká kúpelňa, oddelená toaleta. Okná sú nové , vlani vymenené plastové. Podlaha je plávajúca parketa a dlažba. Cez rekonštrukciu boli vymenené vodovody, kanalizácia, elektrické rozvody, radiátory. Zavedená je aj klimatizácia. Kúrenie je ústredné. Ohrev vody je zabezpečený s elektrickým bojlerom. V kúpeľni je rohová vaňa, namontované je farebné LED osvetlenie pre dokonalý relax. Priestor je ideálne vyriešený zastavanými skriňami v kúpeľni, na chodbe a taktiež v predsieni nápadne vytvorený priestor pre obuv. Vedľa detskej izby sa nachádza gardrób. Dvere sú bezpečnostné. Na chodbe je namontované aj náladové osvetlenie , ktoré prispieva k príjemnému bývaniu. Režijné náklady sú nízke. Byt má vlastnú veľkú pivnicu cca 12 m2. Pri bytovom dome je vybudované parkovisko. Občianska vybavenosť je veľmi dobrá, na blízku sú potraviny Billa, Terno, mäsiarstvo, lekáreň, pošta, atď... Cena bytu je 89.000 eur a zahŕňa všetky právne úkony.

Ak Vás byt zaujal a máte záujem o obhliadku neváhajte ma kontaktovať na tel.č.

Rada Vás budem sprevádzať, oboznamovať !!!



!!! BYT JE VHODNÝ PRE KAŽDÉHO KTO MÁ V ZÁUJME ŽIŤ A VYCHUTNÁVAŤ SI ŽIVOT V POKOJI NA DLHÉ ROKY BEZ RIEŠENIA REKONŠTRUKCII DOMOVA !!!

S RADOSŤOU VÁS OČAKÁVAM NA OBHLIADKU A TEŠÍM SA NA VÁS !

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Komárne na ulici E.B.Lukáča

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici E.B.Lukáča v Komárne v cene 89.000,- € je o 13.276 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Komárne. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Komárne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 dvojizbových bytov v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-71...

Pozícia realitnej ponuky

89.000,- €
Cena nehnuteľnosti 38.500,- € 110.000,- €
57 m²
Úžitková plocha 49 m² 80 m²

Kontaktujte

Henrieta  Nemšovská

KN REALITY

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

KN REALITY

Družstevná 280/17, Komárno 945 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha57 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-716529 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.