Na predaj lukratívny 3 izbový byt v centre Rožňavy.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj lukratívny 3 izbový byt v centre Rožňavy. Byt sa nachádza na druhom poschodí z tehál murovaného bytového domu. Pôvodný štvorizbový byt bol zrekonštruovaný a z dvoch izieb vznikla veľká obývačka s 32 m2 s výhľadom na ulicu aj do záhrady, byt má vymenené okná. Byt má ešte priestrannú chodbu s prístupom do WC, kúpelne a izieb, kuchyňu s prístupom na balkón. Vykurovanie je zabezpečené plynovými gamatkami, ohrev TÚV je vlastným elektrickým bojlerom, umiestneným v kúpeľni.
K bytu patrí garáž v suteréne a priestor s 12 m2 s vlastným elektromerom, vhodným a pripraveným na podnikanie s prístupom z ulice. Garáž má prístup z vnútorného nádvoria. Na bytovom dome bola v roku 2010 vymenená strecha.
Bytový dom má prípojky na káblovú TV a telefónne linky. Režijné náklady predstavujú mesačne 200 € vrátane 76 € príspevku do fondu opráv. Byt s príslušenstvom sa predáva nezariadený.
K domu patrí aj zatrávnená záhrada s rozlohou 1000 m2, na štvrtine patriacej k predávanému bytu sú aj ovocné stromy.
V cene je už zahrnutá provízia RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím aj ďalšiu ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti a v prípade žiadostí o obhliadky kontaktujte prosím tel. čísle .

Podobné realitné ponuky - Byty, Rožňava