Na predaj luxusná horská chata pri Čadci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
200 m²
3918 m²
2
áno
úplne prerobený
studňa
nie
230/400V
predaj - Chata
430.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

104370x zobrazená v zozname / 8202x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto, kde načerpať energiu a byť tak trochu "mimo" ruchu a zhonu každodenných povinností? Miesto, kde za oknami dýcha nádherná príroda. Kde počuť ticho...
potom práve pre Vás je naša ponuka predaja luxusnej kamenno-drevenej horskej chaty v lesoch no v blízkej dostupnosti mesta Čadca, časť Rieka. (autom cca 8 min do centra)
Cesta k nej je už zážitkom, nakoľko je poľná, vedie cez les a zároveň dostatočne široká a dostupná celoročne, ideálne SUV, za príjemného počasia aj bežným autom. Vjazd vedie do areálu s celkovou výmerou 4023 m2 Vás určite očarí. Nachádza sa tu vkusne upravená záhrada, jazierko, altán, garáž- či technická miestnosť, terasa, príprava vinnej pivničky. Vstup do chaty vedie do srdca tejto nehnuteľnosti. Očarí Vás kuchynsko- obývacia časť s krbom a jedálňou a východom na terasu. Priestor je tiež prepojený do oddychovej časti s jakuzzi a saunou, nachádza sa tu aj sprcha a priestor pre relax s východom na terasu. Všade vidno vycibrený vkus majiteľa, ktorý sa doslova vyhral s detailmi, veľkým presklením, aby bolo z každej miestnosti vidieť len prírodu, no zároveň sú všade vonkajšie aj vnútorné žalúzia, ktoré navodia pocit úplného súkromia. Drevené schodište vedie do 4 spální, kúpeľne, šatníka a zákutia napríklad na prečítanie dobrej knihy :) Spálne sú prepojené terasou a veľmi útulne zariadené.
Podlahy drevené, veľmi kvalitné okná, už spomínané vonkajšie a vnútorné žalúzie, miestnosti s východmi na terasu. Kvalitné zariadenie s citom pre detail a mnoho iného...
Vlastná studňa s hĺbkou 24 m, odpad vedený do žumpy, podlahové elektrické vykurovanie + krb s prieduchmi do ostatných miestností. Vnútorné príjemné osvetlenie, tiež osvetlenie exteriéru dotvára úžasnú atmosféru tohto miesta. Za seba môžem povedať, že vidieť naživo a cítiť toto miesto je omnoho krajšie, ako fotoaparát môže zachytiť.
Preto ak Vás naša ponuka zaujala, rada si s Vami dohodnem osobné stretnutie.

Kontakt:


Cena 430 000€

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Čadci

Inzerovaný chatu v Čadci v cene 430.000,- € je o 49.094 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Čadci. Rozloha je o 25 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Čadci.

Pozícia realitnej ponuky

430.000,- €
Cena nehnuteľnosti 22.000,- € 430.000,- €
3918 m²
Rozloha pozemku 232 m² 3918 m²
105 m²
Zastavaná plocha 16 m² 457 m²
4023 m²
Celková rozloha 232 m² 4023 m²
200 m²
Úžitková plocha 16.5 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3918 m²
Zastavaná plocha105 m²
Celková rozloha4023 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Krbáno
Energetický certifikátnie
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VK-215 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny