Na predaj luxusný rod. dom - novostavba 7+2+Garáž, 3322 m2, Libichava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj luxusný, dispozične moderne riešený, nadštandardne vybavený rodinný dom 7 + 2, o celkovej rozlohe 3322 m2, nachádzajúci sa v tichej lokalite obce Libichava. Dom je postavený z pálenej tehly a jeho kolaudácia bude v tomto roku. Pred domom sa nachádza okrasná záhrada s prístupom k domu, za domom je krásny, udržiavaný trávnatý pozemok na ktorom sa nachádza: voliéra pre divé kačice s jazierkom a živými rybami, voliéra pre holuby, krásna obývateľná chatka, bazén a voliéra pre sokolov.
Dispozície: suterén ( nie je ešte celkom zariadený: - veľká 2 garáž, kuchyňa, kúpeľňa, poľovnícka miestnosť - využitie podľa vlastného uváženia, veľká miestnosť pre využitie voľného času ( posilňovňa, fitness ), ďalšia miestnosť. Podlažie: veľká obývacia miestnosť s kuchyňou a vstupom na priestranný balkón, 2 kúpeľne + WC + sprchový kút, 4 priestranné izby, veľká terasa s príjemným posedením. Lokálne podlahové kúrenie krbom s peletami - automatický moderný kotol. Na pozemku sa ďalej nachádza plynová prípojka, vlastná studňa s pitnou vodou, verejný vodovod, kanalizácia je riešená formou septiku.
Výhody: nehnuteľnosť sa predáva so všetkým zariadením a vybavením, dobrá občianska vybavenosť obce, tiché prostredie, pekný výhľad, turistika, cykloturistika, vyhlásená oblasť pre hubárčenie ( Zlatníky ), 10 min. autom k vyhlásenej reštaurácii Kulháň, s rybacími a inými špecialitami v krásnom lesnatom prostredí s príjemným posedením, ... .
Právne a poradenské služby v cene, možnosť hypotekárneho úveru. Tel. kontakt: , infolinka: .

Podobné realitné ponuky

LUXUSNÁ VILA s pozemkom 1294m2 pri lese v obci Žitná-Radiša⇒NA PREDAJ
Predaj 349.000,- €
LUXUSNÁ VILA s pozemkom 1294m2 pri lese v obci Žitná-Radiša⇒NA PREDAJ

*** LUXUSNÁ VILA S GARÁŽOU➕2 TERASY➕PROFESIONÁLNE UPRAVENÁ OKRASNÁ ZÁHRADA ⇒V KRÁSNOM PROSTREDÍ STRÁŽOVSKÝCH VRCHOV *** !!! FOTKY INTERIÉRU LEN NA VYŽIADANIE V RK !!! ✔ Ak hľadáte skutočný raj na Slovensku...

Vila 215 m2 Žitná - Radiša