Na PREDAJ MODERNE ZREKONŠTRUOVANÝ PENZION Bojnice, IŠ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj MODERNE ZREKONŠTRUOVANÝ A KOMPLETNE ZARIADENÝ PENZIÓN S KAVIARŇOU A PARKOVANÍM v PEKNEJ LOKALITE na Nemocničnej ulici, Bojnice

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
Ponúkame na predaj veľmi pekný MODERNE ZREKONŠTRUOVANÝ PENZIÓN s kapacitou 12 pohodlných lôžok v 7 izbách s možnosťou 2 prísteliek. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, klimatizáciu, minibar, WIFI pripojenie a TV s káblovou televíziou.

V penzióne je kaviareň s krbom a plne vybaveným barom. Z kaviarne je vstup na vonkajšiu terasu so záhradou. Na prípravu raňajok a ľahkých jedál slúži zariadená kuchyňa podľa požiadaviek HACCP. V budove je technická miestnosť s plynovým kotlom, šatňa pre personál, skladové priestory a nápojová pivnica.

Na vzdelávaice a voľnočasové aktivity slúži miestnosť vybavená prezentačnou technikou a billiardom.

Nehnuteľnosť sa ponúka so všetkými vnútornými a vonkajším vybavením a zariadení, vrátane prezentačnej, záhradnej a ostatnej techniky.
Všetky priestory penziónu sú klimatizované. K vlastné osvetlené parkovisko a ochrana je zabezpečená monitoringom externej bezpečnostnej služby.

Penzión je pripravený k okamžitému využitiu bez ďalších investícii. Možná DOHODA.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Ubytovanie poskytuje penzión od roku 2003. Budova bola kompletne zrekonštruovaná do súčasného stavu a multifunkčné využitie. Je vhodná na reprezentačné, komerčné, rekreačné a vzdelávacie aktivity. Firmám umožňuje oddychové pobyty pre zamestnancov, partnerov a klientov. Hotelieri majú k dispozícii ďalšie luxusné ubytovanie s atraktívnym interiérom do ktorého sa radi vracajú aj zahraničný hostia.

LOKALITA:
Penzión sa nachádza neďaleko centra historického mesta Bojnice, ktoré je významným strediskom cestovného ruchu. Súčasťou mesta je Bojnické kúpele, romantický zámok a ZOO. V blízkom okolí je letisko, hipocentrum, golfový areál, lyžiarske strediská, cyklotrasy, poľovné a rybárske revíry.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Prievidza