NA PREDAJ MOTOREST Bánovce Nad Bebravou, Jerichov 4500 m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Brezolupy
750 m²
neuvedené
predaj - Gastro priestory
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

36903x zobrazená v zozname / 5715x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si pozriete fotogalériu, skopírujte si link a pozrite si video prehliadku danej nehnuteľnosti: **** https://youtu.be/PfBC37jHkFY **** TUreality ponúka zaujímavú podnikateľskú príležitosť. Jedná sa o bývalú prevádzku obľúbeného motorestu "JERICHOV" na frekventovanej ceste TRENČÍN - PRIEVIDZA. Motorest sa nachádza na pozemku o výmere 4.500 m2 a pozostáva dvoch budov, parkoviska a priľahlého lesa. Hlavná budova, so zastavanou plochou 530 m2 má dve podlažia. Prízemie je murované a dispozične pozostáva z kotolne, skladu a priestorov slúžiacich ako zázemie pre prevádzku. Poschodie z oceľovej konštrukcie a drevených panelov a dispozične pozostáva z reštaurácie s kuchyňou a kompletným zázemím, baru a dvoch zastrešených terás - prednej a veľkej zadnej, na ktorej sa v minulosti konali diskotéky. Hlavná budova má nové kúrenie a elektroinštaláciu. Kúrenie pomocou kombinácie plynového a drevo plynového kotla, voda je z vlastnej studne, odpad je do veľkokapacitnej žumpy.
Druhá budova je dvojpodlažná, má drevenú konštrukciu so zastavanou plochou 60 m2 a slúžila ako koliba. Pozostáva z kuchyne, sociálnych zariadení a izieb na ubytovanie personálu.
Energetický certifikát nebol vystavený. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja gastro priestoru v Brezolupoch

Podrobné informácie

Rozloha pozemku750 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-44991 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny