Na predaj motorest s kompletným zariadením pri vodnej nádrži Domaša, o

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE: Ponúkame na predaj motorest s kompletným zariadením v obci Nová Kelča, okres Vranov nad Topľou. Je to stavba kompletne postavená a skolaudovaná pred 7. rokmi. Motorest sa nachádza pri hlavnej ceste smerom z Vranova nad Topľou do Stropkova. V blízkosti je vodná nádrž Domaša. Budova je dvojpodlažná, murovaná, čiastočne podpivničená. V suteréne sa nachádzajú skladové priestory, na 1.nadzemnom podlaží je reštaurácia , priestranná letná terasa, kuchyňa a sociálne zariadenia. Na 2. podlaží sú dve dvojposteľové izby, kancelária a miestnosť pre personál. Vedľa terasy je detské ihrisko. Priestory reštaurácie spolu s terasou sú vhodné i na spoločenské či rodinné podujatia (svadby, oslavy, firemné akcie). Kapacita reštaurácie je 80 osôb a letnej terasy je 100 osôb. Kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo, voda: verejný vodovod, odpad: vlastná ČOV. Cena nehnuteľnosti je 309 000,- eur.

O MOTORESTE ALPINA:

Motorest Alpina ponúka svojim zákazníkom príjemné posedenie v štýlovo zariadenej reštaurácii. Nachádza sa pri hlavnej ceste smerom z Vranova nad Topľou do Stropkova. V našej širokej ponuke nájdete vynikajúce slovenské jedlá, rôzne špeciality, ale aj zdravé chutné šaláty, cestoviny, alebo vynikajúcu chrumkavú pizzu. Súčasťou motorestu je priestranná letná terasa, kde si letnú pohodu môžu vychutnať nielen rodiny s deťmi, pre ktorých je k dispozícii detský kútik a trampolína. Hneď vedľa terasy sa nachádza detské ihrisko. V lete sa môžete osviežiť pri chladených miešaných nápojoch alebo ľadovej káve so zmrzlinou, v zime zasa sa zohriať pri dobrom varenom vínku, teplej voňavej káve alebo čaji s ovocím. Samozrejme Vás pritom privíta a obslúži príjemný a ochotný personál.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý aj kompletný právny servis a provízia RK. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie, kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s kúpou nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím Ing.Vladimíra Koscelanského na č.tel. .

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Vranov nad Topľou

Na predaj dom v centre mesta, Vranov n.T
Predaj 134.890,- €
Na predaj dom v centre mesta, Vranov n.T

Výnimočná obchodná príležitosť! WFK Reality ponúka na predaj dom v centre mesta vo Vranove nad Topľou. Vďaka svojej lokalite je nehnuteľnosť ideálna pre rôzne podnikateľské účely. Samozrejmosťou sú všetky IS...

Obchodné priestory 350 m2 Vranov nad Topľou
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj dom v centre mesta, Vranov n.T 134.890,- € Obchodné priestory 350 m2 Vranov nad Topľou predaj